Zašto varamo mi, a zašto one

Jedna od važnih razlika između muškaraca i žena kad je reč o prevari jeste ta što pripadnice lepšeg pola najčešće vrše preljubu zbog nezadovoljstva u bračnom životu. Za razliku od nje, muškarac ume da prevari i kada se nalazi u savršenoj i harmoničnoj bračnoj sreći. Muškarci, po pravilu, ne vole da se previše upuštaju u diskusije pod parolom „biće još gore“.

Muškarci često misle da žena mora da kasni. Naučnici tvrde da je nemogućnost koncentracije na druge ljude i neodgovornost znak sklonosti ka prevari. Možda je to tačno, a možda i ne. Oni koji smatraju sebe, svoje obaveze i svoje vreme bitnijim od tuđeg spremniji su i za prevaru. Ako želite da znate kako će vam žena izgledati u starosti, pogledajte njenu majku. Kada je u pitanju prevara, ne bi bilo loše da pogledate njenog oca. Ukoliko je on bio neveran, a njegova ćerka, vaša partnerka, gledala kako njena majka pati, velika je mogućnost da će se ona uzdržavati od neverstva. Međutim, žene koje potiču iz rasturenih i disharmoničnih porodica pre se upuštaju u seks sa nepoznatima i obično imaju više partnera.

Nije mali broj onih žena koje će vam reći, ukoliko ste dovoljno bliski sa njima, da su barem jednom u svom životu prevarile svog supruga. Naravno, to zavisi i od njihovih godina i godina koje su provele u srećnom ili manje srećnom braku. Svoje ljubavnike žene susreću u kancelariji ili u nekom drugom poslovnom prostoru, kafeu ili restoranu, a ponekad se dešava da ljubavnike upoznaju i preko zajedničkih prijatelja. Tu stvar dodatno postaje komplikovana.

Žene su spremne za prevaru i tu nema sumnje; u istoj meri kao i muškarci, uostalom. One uopšte nisu tako verne svojim partnerima kao što bi muškarci to mogli da pomisle. Švrljaju li švrljaju, moglo bi se tačnije reći…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar