Žena je najuzbudljivija na radnom mestu

Muški razgovori mogu da budu čudo, posebno kada se tiču skrivenih fantazija i neispunjenih želja koje se tiču najpoželjnijih, najerotičnijih i najizazovnijih ženskih profesija.

Na toj listi veoma visoko su kotirane sekretarice, a odmah iza njih dolaze stjuardese, medicinske sestre, konobarice, nastavnice… Podrazumeva se, naravno, da je reč o atraktivnim predstavnicama lepšeg pola. Njihove uniforme i profesija u našim glavama imaju samo jedan cilj: da nas zavedu!

Moguća naklonjenost pomenutim profesijama mogla bi da se opravda samom prirodom posla koji je u pitanju. Svaki od njih ima neku vrstu uslužnog odnosa prema muškarcima, ali ne u ružnom smislu te reči, mada može i tako da se protumači. Čak i odeća koja se nosi može da ima svoje simboličko značenje koje poziva na zavođenje, iako, istina, uniforma ne obavezuje u pravom smislu reči, na primer, stjuardesa sama odlučuje o dužini svoje suknje. Medicinskim sestrama sigurno nije naloženo da nose miniće, a svedoci smo da se neke od njih pojavljuju na radnim mestima veoma oskudno obučene.

Takođe, treba reći da je sve više devojaka koje se ponašaju kao vrhunski modeli: idu u fitnes centre, vežbaju, posećuju solarijume, salone za ulepšavanje tela. Bile one prave manekenke ili ne, za muškarce predstavljaju veliki izazov.

Uobičajeni tip učiteljice nekada je bila sredovečna, ozbiljna gospođa, međutim, to se promenilo. Danas za katedrom sede mlade i atraktivne devojke, pa otuda i ne čudi što pojedini očevi veoma rado idu na roditeljske sastanke sa skrivenim ciljem da vide kako izgledaju ta „otvorena vrata“. Ipak, kada je reč o prosvetnim radnicama, valja imati u vidu da su one najčešće predmet erotskih maštanja pubertetlija, a retko seksualno zrelih muškaraca. Malo je učenika koji bar jednom krišom ili sasvim otvoreno nisu gledali pod sto u noge zgodne nastavnice koja je došla na zamenu ili koja se tek zaposlila. Na kraju, ipak je suštinsko pitanje: da li muškarac želi da mu neka od devojaka iz ove priče bude stalna životna saputnica ili samo prolazna avantura pomoću koje će zadovoljiti svoj ego i navodni imidž neodoljivog zavodnika i šarmera?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar