Žene, BEŽITE od ovakvih muškaraca, unesrećiće vas!

Neki muškarci jednosavno nisu rođeni ta život udvoje

Bračna savetnica Elen Braun, nakon decenijskog iskustva i rada sa parovima sa sigurnošću može da kaže koji muškarci nisu za vezu i od kojih treba bežati glavom bez obzira.

„Neki muškarci nisu rođeni da budu verni samo jednoj ženi, oni nisu sposobni da daju dovoljnu količinu ljubavi, sa njima je najbolje ne započinjati nikakav odnos, jer propast je izvesna“, kaže ona.

Sebi ćeš učiniti najveću uslugu ako od ovakvog pobegneš što pre:

1. Povređen

Ovaj tip muškaraca je nešto ima loše ljubavno. To se dogodilo i mnogima od nas, ali kod njega je slučaj teži: on to nije preboleo, a zbog toga nema poverenj ni u koga. On je na ivici ogorčenja. Gotovo je nemoguće trgnuti ga, a to i nije tvoj zadatak. Srećna veza s takvim muškarcem nije moguća.

2. Nezreo

Detinjasti muškarci su naročito naporani, jer konstantno odbijaju da preuzmu odgovornost za svoja dela i svoj život. U vezi s takvim tipom muškarca dobićete dve osobe odjednom: partnera i dete. Moraćete same da obavljate sve važnije stvari. Možda će to u početku biti nevažno, ali s vremenom to uništava vezu.

Njegova tipična rečenica: “Hoćeš li me podsetiti da sutra imam zakazano kod doktora?”

3. Onaj sa strahom od vezivanja

On ima uspešnu karijeru, dobar životni standard i zna šta želi. Problem: to niste nužno vi. Nevoljno se veže za jednu ženu pa radi sve kako se ne bi “obavezao”, a reč brak ne postoji u njegovom rečniku.

4. Narcis

Za takvog muškarca važi samo jedno: želi da mu se dive drugi ljudi, a naročito žene. On sebe voli više nego što će ikada voleti neku ženu i traži onu koja je spremna svakodnevno da mu daje potvrdu da je divan i da ga obožava – to je potrebno njegovom egu. Za to su obično spremne jedino žene koje imaju problema sa samopouzdanjem i dopuštaju da se njima manipuliše.

Njegova tipična rečenica: Sve što počinje sa: “Ja”.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muskarci
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • bambi

    Vodic za nezrele muskarce. Muskarci, ako primetite kod devojaka sledece stvari, bez te glavom bez obzira. Idemo redom. Ako su istetovirane, sa pirsingom, ofarbane, nasminkane i namirisane, bez te. Ako puse pa sve onako izvrnu one stanjene cigare u zglobu pa se jos nalakte, bez te. Ako dok pricaju stalno ubacuju tipa, lika, da da da da, uzas i slicno, bez te. Ako su sponzoruse, modelsice, pevaljke, influenserke, kolumnke, ajfonke, kerovke, klaberke, streberke, mandovke, blogerke, piarovke, rolerke, fitneske, narkomanke, prostitutke, alkoholicarke i slicno, bez te. Ako su spavale sa vise od 76 intimnih prijatelja, bez te. Ako stalno drze smartfon u rukama sa gurnutim slusalicama u usima i sa naocarima za Sunce od pola kvadratna metra, bez te. Ako se foliraju dok hodaju, bez te. Ako imaju vise od 25 godina a neudate i bez dece, bez te. Ako setaju kerove i skupljaju kesama izmet po ceo dan, bez te. Ako gledaju rijati emisije i spanske i turske serije, bez te. Dubok poklon svim devojkama koje vole porodicu, decu, muzeve, koje neguju srpsku tradiciju, dom, ognjiste, koje postuju roditelje svoje, muzevljeve, koje su pozrtvovane, koje se bore u zivotu!

  • bambi

    Ma bez te momci od sponzorusa, starleta i rijaliti nakaza.

  • Pirana

    Pa koji to muškarac nema sve osobine zajedno, posebno pod 2. 3. i 4. ? Takav ne postoji, osim u glavama žena koje vole bajke.