Žene, bežite od ovakvog muškarca glavom bez obzira!

Ovakve muškarce najbolje je izbegavati

Edipov sindrom, kako se stručno naziva ovaj odnos karakteriše se u vidu bolesne ljubavi prema majci i amozitetu prema ocu. Majka je ta koja u najranijem detinjstvu dete previše vezuje za sebe, ponekad čak i patetikom tako da on u njoj vidi žrtvu svoga oca, a samim tim oseca stalnu potrebu da je zaštiti.

Ona preterano brine o svom sinu, proverava gde je i sa kim, da li je jeo, spavao… Počinje da živi svoj život kroz njega. Ovakvi muškarci često ostaju emotivno ne ispunjeni, u svojim partnerkama traže svoju majku, ali kako nijedna ne ispinjava ta očekivanja, veza sa ovim tipom muskarca je osuđena na propast.

Na početku imate utisak da ste pronašle čoveka svog života, a njegovo ponašanje prema majci bice vam samo odraz poštovanja žena, vredan divljenja. Dubljim ulaskom u vezu shvatićete da je vaše mesto iza majke i da borba za ljubav u kojoj se zna pobednik počinje.

Mama je uvek prioritet. Ako mamu nesto zaboli, ako je tužna to će biti važna tema u vašoj vezi. Strah od gubitka majke na bilo koji načn kod ovakvih muskaraca je misao koja ih često prati. Bilo koja vaša sugestija na račun majke može izazvati buru loših osećanja i reč prema vama, jer zapamtite vi niste važni u ovoj priči.

Mamina maza – Muškarac u usponu

Ovaj mušarac je bitan samo sebi, na putu do svog uspeha tražiće vašu podršku, divljenje, podizanje samopouzdanja. Pričaće vam bajke o budućnosti kakve još niste čuli, o vašoj kući iz snova, deci… usput i o tome šta želi majci da priušti kada dođe do vrhunca karijere.

Koristiće vašu ljubav kako bi manipulisao sa vama, toliko da nećete primetiti koliko zapravo brine samo o sebi. Počinje da radi sve što nije do tada, izlazi bez vas, provodi vreme sa drugim ljudima, sve prepisujući poslu i pravdajući se kako mu takav život ne prija. Novac menja njegov svet samim tim i vi postajete suvišni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muskarci
Komentari (0)
Dodaj komentar