Žene otkrile idealnu veličinu partnerovog ‘ponosa’, muškarci zanemeli od šoka

Skoro pet hiljada žena priznalo je koja veličina muškog polnog organa im je savršena za put do vrhunca. Ipak, s rezultatima ovog istraživanja mnoge se žene ne bi složile, jer nije sve u dimenzijama

Kod skoro 20 posto muškaraca penis u erekciji dugačak je manje od 12,5 centimetara, a neki prosek je 14 cm, objavljeno je u magazinu Journal of Sexual Medicine.

Ovom tematikom nedavno se pozabavio portal Big One Dating, koji ‘spaja žene sa muškarcima čiji je ‘ponos’ u erekciji veće od prosečnih 14 centimetara’, i za svoje istraživanje su izabrali prosečne dame.

Hiljade pripadnica nježnijeg pola, preciznije njih 4.761, učestvovalo je u istraživanju koje je imalo za cilj da otkrije veličinu penisa njihovih seksualnih partnera i koliko su bile zadovoljne performansom, odnosno da li su doživele vrhunac ili ne. Komentara je bilo raznih.

Čak 44 posto njih reklo je da su bile najzadovoljnije kada im je partner imao polni organ od 20 cm, dok je 39 posto žena orgazam doživelo sa muškarcima čiji je penis doseže 25 centimetara. Ipak, podjednak procenat žena otkrio je da vrhunac mogu doživeti i sa muškarcem ‘od 28 cm’, ali i sa onim ‘od 10 cm’, prenosi Miror.

Ipak, s rezultatima ovog istraživanja mnoge žene se ne bi složile. Za kvalitetno vođenje ljubavi ipak je najvažniji karakter muškarca i to koliko je maštovit i velikodušan u krevetu, a ne njegove dimenzije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dužina penisapolni organ
Komentari (0)
Dodaj komentar