Žene u krevetu

Kontrolorke, folirantkinje, suviše glasne, sentimentalne, uvek bolesne, razjarene mačke, plastične lutke – takve su žene u krevetu.

Folirantkinje su žene koje ulože više truda i napora u simuliranje orgazma nego u sam čin vođenja ljubavi. Ipak, one treba da znaju da postoje muškarci koji su ih prozreli, ali im iz pristojnosti ne govore da su jako loše glumice. Kontrolorke su one koje odlučuju kada, kako i koliko ćete voditi ljubav; najčešće su pune saveta u kojima vam saopštavaju šta im smeta (manje ili više), koja brzina im odgovara, a koja ne. Iako muškarci vole pohvale i odobravanja, preglasni uzvici i uzdasi mogu da zbune, a ponekad izazivaju i strah.

Sentimentalne žene su one koje vas uvek u najnezgodnijem momentu pitaju da li ih volite. Naravno, ona očekuje potvrdan odgovor na to pitanje. Ako je muškarac naivan ili iskren, pa umesto očekivanog odgovora izjavi kako mu je ona samo draga, ona se ukoči, ustaje iz kreveta, te počinju plač, rasprava i ubeđivanje koje može da traje satima.

Pojedine žene pate od toliko bolesti da se muškarci sa razlogom čude kako su uopšte žive. Glavobolja, mučnina, alergija, PMS – koliko razloga za izbegavanje fizičkog kontakta!

Razjareno mače, iako prijatna promena u odnosu na one nezainteresovane, može da bude opasna na svoj način. Ujeda, grize, grebe, reži… Ovakvo ponašanje u početku deluje uzbudljivo, ali pre ili kasnije, sigurno ćete pobeći od takve žene.

O plastičnim lutkama, modelu naročito prisutnom u poslednjih nekoliko godina, ne treba mnogo pričati. Uveče zaspite pored prelepe vamp devojke, a ujutru se budite pored nekoga ko liči na neuspešno remek-delo: dok ste vi zaspali, ona je skinula vonderbra grudnjak, kontaktna sočiva u boji, veštačke trepavice i ko zna šta još.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar