Žene vašeg života

Htele naše izabranice to da priznaju ili ne, žene koje mi smatramo najvažnijim u svojim životima (ili bar važnim u dovoljnoj meri) spadaju među one koje bi one najradije stavile na svoju tajnu listu za odstrel. Zbog čega? Sam povod može da postoji, ali i ne mora. Ljubomora ponekad može da sabotira i najbolja prijateljstva, a pored ljubomore postoji još toliko mnogo osećanja koja mogu da izazovu prave vulkanske erupcije koje će vas naterati da promenite odnos prema svim najvažnijim ženama u svom životu. Na listi sumnjivih žena nalaze se majke, bivše devojke, seksi drugarice, devojke iz teretane…
Što se tiče odnosa s vašom majkom, stvar je jasna da jasnija ne može biti. Ona se plaši sopstvene potrebe da impresionira ženu koja vam je toliko važna. Umesto da gledate borbu titana, pošaljite svoje dve dame nekud zajedno, u šoping ili na izložbu, kako bi se nasamo upoznale. Svaka od njih želi da pridobije onu drugu, što zapravo vodi ka nesigurnosti i pogrešnoj percepciji međusobnih odnosa. Nekoliko lepih i novih krpica moglo bi da smiri tu uzavrelu atmosferu. Što se tiče najboljih drugarica, vašu devojku ništa neće razuveriti da ta devojka koja vas poznaje duže od nje gaji tajne simpatije prema vama, čak ni to što ona ima dugogodišnjeg dečka. Zbog toga je važno da svojoj izabranici omogućite da učestvuje u vašem društvenom životu. Pomozite joj da se snađe u krugu vaših prijatelja i postavite je na počasno mesto.
Vašu lepšu polovinu mogla bi da brine i vaša seksi koleginica s posla ili (još više) seksi devojka koja mami poglede svih muškaraca u teretani. Pošto ne može da im smrsi konce, jer su joj manje-više van dometa, vaša devojka strahuje od toga da bi u periodima njene odsutnosti između vas i dotičnih dama mogla da se razvije neka (na prvom mestu seksualna) veza. Da biste otklonili sve sumnje, provedite je kroz kancelariju ili teretanu, upoznajte je sa svima (uključujući i sporne gospođice) s osnovnim ciljem da ona shvati da mislite na nju čak i kada niste zajedno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muskarcizena zivotaizbor
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Nataša Gajić

    Čitajući ovaj naslov vašeg novog teksta, stekla sam utisak da se radi o nečem sasvim drugom, proživljenom i u jednom trenutku nestalom usprkos svim kvalitetima koje je nosilo ili baš zbog onih fatalnih stvari koje je to nešto nosilo i zatim, blago rečeno, uništilo.