Žene vole znakove

Ona vam se dopada – nema dileme. Toliko vam se sviđa da je ne vidite i ne doživljavate kao avanturu ili običan flert. Zato i niste sigurni da li je došao pravi trenutak da povučete odlučujući potez. Pitate se da li je i ona jednako zagrejana za vas, ili samo ženski prepredeno koketira.

Obratite pažnju na njeno ponašanje i signale koje vam šalje. One vole igru znakova. Recimo, ako se nalazite na najboljoj zabavi u poslednjih nekoliko godina, a ona priča sa vama i samo sa vama, to je prilično jasan znak. Međutim, to nije i jedini primer. Dok razgovarate, ona vas gleda u oči i mada je zakleti nepušač, nije vas zamolila da sklonite cigaretu, niti se dotakla te teme. Eto sigurnog znaka.

Prolaz imate i ukoliko primetite da je prilikom razgovora više puta ponovila vaše ime, ne nadimak, nego ime. Pored toga, poručili ste različita jela a ona vas nudi da probate njeno. Ima li šta znakovitije? Možda i ima: na primer, onda kada naslanja svoje usne na vaše uho, jer se u „ovoj diskoteci ništa ne čuje“.

Žene znaju šta rade. Kad vam se obraća polako, umilno i niskim tonom, znajte da ima nešto na pameti. Još ako se u vašem prisustvu često smeši ili smeje od srca, znajte da bi to mogao da bude njen način da sazna da li u vašem životu postoji neka druga žena. Obično će to biti njihova klasična taktika u stilu „ovo ili ono mora da se mnogo dopada tvojoj devojci“. To je svakako šlagvort za vašu repliku: „Slobodan sam kao ptica na grani.“

Ukoliko je ona zainteresovana, pronaći će način, ali i razlog da okrene vaš broj telefona. Još ako počne da primećuje da imate talenta, kako su vaše slike, fotografije ili glas savršeni, po nepogrešivom zakonu hemije – ona smatra da ste privlačni. Imati talenta za nešto je najbolji začin ličnosti koja joj se u startu dopala. Kada joj se budete direktno obratili, bacite pažljiv pogled na njene zenice. Budu li se raširile, a vi znate da te večeri nije koristila nikakve stimulanse – ta devojka je vaša.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar