Ženska percepcija

Dobro je poznato da žene imaju oko sokolovo, to jest dva takva oka. Iz tog razloga, ono što one vide nama može da bude značajno samo kao podsetnik za obezbeđivanje pravih okolnosti.

Ona je ušla u vaš stan. Nije se skinula odmah s vrata. Dakle, biće osmatranja prostora. Obratite pažnju na knjige koje ćete držati na policama. Većina devojaka pažljivo posmatra naslove na vašim policama. Kod njih verovatno važi izreka: „Reci mi šta čitaš, i ja ću ti reći ko si.“

Kakav utisak ostavljaju avanture Vinija Pua u kombinaciji s poslednjim tomom medicinske enciklopedije – ostaće samo njoj jasno. Ono s čime sigurno nećete pogrešiti jesu knjige Džejn Ostin, koje će dirnuti srce svake intelektualno nastrojene curice.

Žene primećuju i osvetljenje u vašem stanu. Međutim, ne vole elektriku – one žele sveće. Sveće, sveće i samo sveće! Žene gube razum od tih svetlećih ukrasa, što možda i nije tako loše: imajte na umu da pod svetlošću sveća svaka žena izgleda lepše, preplanulo i privlačno. Verovatno i ona vas vidi na isti način.

Kada otvorite vrata svog stana, potrudite se da prva stvar s kojom će se ona susresti bude neki vaš lični miris. Hodnik koji miriše na komšijski kupus ili susedove mačke veliki je minus. Žene su sposobne da razaznaju dvostruko više mirisa od nas, jer imaju razvijeniji deo mozga koji je zadužen za prepoznavanje mirisa. Zbog toga obavezno koristite mirišljave štapiće ili osveživače vazduha.

Poslednja stvar koju će ona poput sanitarnog inspektora proveriti u vašem stanu jeste kupatilo. Poželjno je da se u tom trenutku u vašem kupatilu nalazi sledeće: toalet-papir, čista WC šolja i neotvorena četkica za zube. Ukoliko to imate, na dobrom ste putu da sutra ujutru budete džentlmen i ustupite joj prvenstvo prilikom tuširanja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar