Znakovi otkrivaju

Večita muška muka jeste kako otkriti, kako sa sigurnošću znati, da ima šanse da se osvoji neka pripadnica lepšeg pola. Da mučenje ne bi prevazišlo sva naša muška umeća pobrinula se majka priroda, i na tome bi svi muškarci trebalo da joj budu zahvalni. Ma koliko mi sumnjali u to kako se određena dama oseća i šta joj se mota po glavi, priroda je uredila da postoji čitav niz znakova koji bi mogao da nam otkrije kako izgledamo u očima dotične dame. Ponekad se gestovima kaže mnogo više nego rečima, i to nije novost.
Ne treba biti mnogo sumnjičav ukoliko ona ne skida osmeh s lica kada je u vašem društvu. Prilično je jasno da joj je prijatno što ste u njenoj blizini i tu nema dvoumljenja. Ukoliko vam pri tom još deli i komplimente, bez obzira na to da li je sama ili u društvu, i bez obzira na to da li ste vi njoj pre toga delili komplimente, reklo bi se da vam je „teren sasvim otvoren“.
Žene sitnim pokretima umeju da kažu mnogo toga o realnom stanju stvari. Ako vas često dodiruje prilikom razgovora, ili u prolazu, kada realno nema razloga da vas dodirne jer ima sasvim dovoljno mesta da jednostavno prođe pored vas, jasno je da ona želi nešto više od obične komunikacije. Prilikom razgovora s njom obratite pažnju na njene oči. Ukoliko pogledom upija svaku reč koju joj kažete, ona želi da sazna sve o vama, a ukoliko se vi iznenada pojavite onda kada ona to nije očekivala, pa se ona zbuni i ne zna kako da nastavi razgovor, poruka koju time emituje nedvosmislena je.
Dame često umeju i da se prepuste čitavom nizu nesvesnih pokreta kada je u blizini osoba koja im se dopada. Zbog toga obratite pažnju na to da li ona u toku razgovora s vama dodiruje kosu, bradu, usne… To su pokreti koji na nivou nesvesnih radnji šalju vrlo jasne signale da joj se sviđate.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dopadanjevezazavođenjeznakovi
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Ljuca K

    Sve je potpuno tačno osim ovog poslednjeg pasusa. Ja se u takvim prilikama ukočim i ruke su mi kao led! Koliko je lakše muškarcima! Mogu da nas vrlo lako otkriju!

  • Ema Vulić

    Ekstra vam je članak! U potpunosti se slažem s tim što ste napisali i zato sam ocenila članak sa 5. Samo tako nastavite. Pozdrav iz Niša.

  • Sanja S

    Čitala sam tekst sa osmjehom na licu, jer navedeno je tačno, bar kad sam ja u pitanju i kada su u pitanju ženske osobe koje znam. Osim toga, žena se trudi da se pokaže u boljem svijetlu kada je tu neko ko joj se dopada. Greška! Ali ona toga tada nije svjesna, jer sramota je da ona ne zna ko je glumac baš u tom filmu, ko je pjevao u grupi ABBA neke ’88 ili koje je meso najbolje za šnicle 🙂 Iako ne zna, trudiće se to da sakrije, jer, ipak, ona pred njim ne smije ispasti neznalica. Pravi muškarac za nju je onaj kome je to simpatično, jer ipak, nakon svega, ona to radi upravo zbog njega. Pozdrav!

  • Aleksandar Tomašević

    Bogami, ja se slažem sa onim ili onom ko je napisao ovaj tekst 🙂 Sve je u pravu, 101%! Pozdrav iz Užica!