Žurka u ševroletu

Svejedno je da li ste vozač ili putnik – u današnje vreme neophodan vam je pouzdan i kvalitetan automobil sa svim pratećim sistemima. Da li je baš tako i da li bi se svi složili sa tim? Nekom je automobil jednostavno prevozno sredstvo koje omogućava da se sa lakoćom prevezete sa mesta A na mesto B. Naravno, proizvođači automobila i računaju na to da ne misle baš svi tako.

Zbog toga je za sladokusce proizvedena poslednja serija ševroleta. Kompanija „Ševrolet“ sa ponosom ističe svoj novi sistem porodične zabave koji je ugrađen u poslednji model. Čitav niz visokokvalifikovanih stručnjaka radio je na tome da obezbedi dugovečnost, pouzdanost i lakoću upravljanja tim komplikovanim multimedijalnim sistemom.

U kolima postoji ekran, i to ne običan, nego sa višestrukim mogućnostima. Čitav sistem sastoji se od displeja, nekoliko bežičnih slušalica i daljinskog upravljača sa infracrvenim zracima koji omogućava putnicima na zadnjem sedištu da upravljaju ovim sistemom. Novi sistem podrazumeva i novi ekran u zavidnim razmerama.

Dodatni audio i video ulazi omogućavaju i povezivanje video-kamere. Takođe, omogućeno je i gledanje DVD izdanja. Verovali ili ne, sve to zauzima veoma malo prostora pošto su inženjeri posvetili posebnu pažnju detaljima kao što je odlaganje slušalica i daljinskih upravljača, i to na takav način da to ne proizvodi nikakve dodatne zvukove koji bi ometali vožnju.

Kako će kupci reagovati na ove sveže ponuđene novitete – ostaje da se vidi. Na nedavno završenom Sajmu automobila u Njujorku ovaj automobil dobio je najviše ocene, a proizvođači pored komocije i inovativnosti ističu i to da novi ševrolet, nazvan Malibu maxx, predstavlja jednu potpuno novu klasu vozila, pozicioniranu između klasične limuzine i karavana. Početak prodaje najavljen je za kraj ove godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar