Posetite hotele koje drže poznati vlasnici (2)

Opis posla svakog pravog pripadnika liste poznatih i slavnih, bez obzira na to kojom se granom šou-biznisa bave, svakako uključuje česta putovanja. Inspirisane posebnošću ili nedostacima hotela u kojima su odsedale, neke od poznatih osoba odlučile su da otvore svoje hotele. Pošto su temeljno proučili potražnju u sektoru luksuza, i izabrali pravo mesto i vreme za otvaranje hotelske oaze, spremno su krenuli u njenu promociju, garantujući kvalitet usluge svojim imenom. Evo spiska nekih od hotela koje drže poznati.
Palazzo Versace, Gold Coast, Australija, vlasnik Donatela Versače.
Ekstravagantno hotelsko zdanje s pet zvezdica je najmanje što se očekuje od Donatele Versače, koja je inače veoma sklona sjaju i raskoši. Upravo takvu dozu luksuza je i otvorila poznata dizajnerka. Njen hotel ukrašavaju svetlucavi kristalni lusteri, zlatne zavese i mermerni podovi. Celi hotelski kompleks okružen je bazenima i palmama, a svaka pomno uređena soba ima i svoj lični spa. Ako su se gostima svideli predmeti s potpisom Versače korišćeni pri uređenju hotela, oni se mogu kupiti u butiku hotela.
Blancaneaux Lodge, Belize, vlasnik Frensis Ford Kopola.
U vlasništvu reditelja Frensisa Forda Kopole nije jedan hotel, već njih tri – Blancaneaux Lodge and Turtle Inn u Belizeu, La Lancha u Gvatemali i Jardin Escondido u Buenos Ajresu. Kopola se u Blancaneaux Lodge and Turtle Inn zaljubio dok je snimao "Apokalipsu danas", zbog čega mu je i danas to najdraži hotel. Pošto je hotel bio u očajnom stanju, odlučio je da ga preuredi i učini privlačnim i za najzahtevnije svetske putnike. Gosti mogu da uživaju u predivnom okruženju, da posete ostatke ruševina Maja, ili da očekuju da tu vide poznate. Naime, između ostalih, tu su odsedali Leonardo di Kaprio i Kameron Dijaz.
Ariel Sands, Devonshire, Bermuda, vlasnici Majl Daglas i Ketrin Zita-Džouns.
Nakon što su supružnici Daglas u ovom hotelu proveli nezaboravne trenutke, odlučili su da ga kupe i preurede po ličnom ukusu. Danas se kompleks sastoji od luksuznih koliba smeštenih uz samu obalu, pri čemu se nudi predivan pogled na okean. Ni oni najrazmaženiji ovde ne mogu naći zamerku, a kako je pre nekoliko godina hotel ušao na listu 100 najromantičnijih hotela na svetu, često je odredište upravo venčanih parova.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

destinacijehoteli poznatihplaniranjeputovanja
Komentari (0)
Dodaj komentar