Skandalozno rigorozni na aerodromu: Radi 1cm prevelikog kofera, majka i kći spavale na podu

Majka i kći bile su primorane da spavaju na podu Alicante aerodroma kada je aviokompanija „Ryanair“ odbila da ih primi na let jer je njihov ručni prtljag bio za jedan centimetar prevelik.

Tanija Elston (Tania Alston) (51) i njena kći Malajka Elston Ekpei (Malaika Alston-Ekpei) (12) su 14 sati provele na španskom aerodromu nakon što im je rečeno da su koferi, koje su spakovale, bili preveliki. Majka je, iako je njen kofer bio veći, kroz kontrolu prošla bez problema.

Njenu kćerku su, međutim, zaustavili i objasnili da mora da plati 50 funti. Obzirom na to da nije mogla da priušti tu kaznu, majka je kćerkine stvari htela da prebaci u svoj kofer.

Tada je uskočio još jedan član posade aerodroma i rekao da je i njen kofer prevelik, te da je kazna sada 100 funti. Sledećeg jutra, i sa novcem na računu, Tanija je morala da plati 385 funti za nove karte i kofere. Gospođa Alston je rekla da je iskustvo bilo užasno.

– Pokušale smo ostati pozitivne, ali nije bilo slobodnih stolica, a pod na kojem smo spavali je bio tvrd i hladan poput kamena.

– Njihove tvrdnje nisu imale smisla, te kofere smo koristile godinama i nikada nismo imali probleme. Užasno je bilo i to što uopšte nisu želeli da razgovaraju sa nama, bili su jako drski. Ta cela situacija je bila jako traumatična za moju kćerku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

aerodromrucni prtljag
Komentari (0)
Dodaj komentar