Hotel na Tajlandu ima neverovatnu ponudu za goste (foto)

Otkako u nekim zemljama pandemija polagano opada, hoteli širom sveta sve više pronalaze kreativne načine kako bi privukli goste. I Tajland, jedna od omiljenih turističkih destinacija, posetiocima nudi jedinstvenu ponudu.

‘The latest innovator’ odnosno Najnoviji inovator je nekretnina na Tajlandu koja nudi paket koji omogućava gostima boravak tokom cele godine.

Klub One Million Baht, koji je pokrenuo Hyatt Regency Bangkok Sukhumvit, uključuje 365 noćenja uz održavanje domaćinstva, doručke, užine, predjelo i koktele, uz besplatan parking i korišćenje sale za sastanke u salonu – sve to za milion tajlandskih bahta (oko 27.000 evra). Osim toga, postoji i niz drugih pogodnosti za jednogodišnje stanare.

Ako neko od gostiju ima rođendan, hotel će za njega/nju organizovati zabavu na krovu do 20 osoba, uz dva sata besplatnog pića.

Uz to, dobitće i 10 besplatnih masaža u susednim banjama, 10 putovanja limuzinom unutar Bangkoka, članstvo Viz Black Card koje daje popuste i ekskluzivne pogodnosti u njihovim poznatim centrima i lekarski pregled u međunarodnoj bolnici Bumrungrad.

Ali to nije sve. Još 20 posto od cene aranžmana vraća se gostima u obliku kredita za korišćenje u hotelskim restoranima i barovima, što bi bilo oko 5.500 evra.

A za one koji se umore od grada, 10-dnevno noćenje na Hyattovim imanjima u Hua Hinu, Phuketu i Samuiju takođe su uključeni u paket.

Trenutno se Tajland nalazi na britanskoj listi zemalja bezbednih za putovanje, što znači da svi oni koji dolaze s Tajlanda ne moraju u karantin dve nedelje. Međutim, cela zemlja je do daljnjeg gotovo u potpunosti zabranjena za međunarodne turiste.

Osim izuzetaka, poput onih koji imaju radne dozvole ili studentske vize, jedini strani posetioci kojima je dozvoljen ulazak na Tajland su putnici iz Kine koji imaju posebnu turističku vizu, piše Independent.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

hoteltajland
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Marija

    Eh da imam, k’o što nemam, pa da kupim karte za privatne letove za grupe, i da se moj dragi i ja tamo odselimo na godinu dana. Nažalost, ništa od toga…