Kavijar, šampanjac i luksuz iznad oblaka

Ako ste se ikada zapitali kako izgleda putovanje avionom u prvoj klasi, pa i iznad toga, evo najluksuznijih kabina koje avio kompanije danas mogu da ponude, prema listi koju je sačinio veb sajt Flightfox.

Na prvom mestu je Singapore Airlines, u čijim luksuznim apartmanima prve klase možete imati potpunu privatnost i udobnost: Uživanje u pravim apartmanima gde je obezbeđen apsolutni komfor ili odmor u kabini koja odiše luksuzom, sa posebno dizajniranim kožnim foteljama, uz TV program po izboru na ekranima od 23 inča.

U ponudi je čak i poslovni prostor, uz Dom Perinjon šampanjac i probrane obroke koje za putnike priprema lični kuvar, a koji se služe u Živanši posuđu dostojni su hotela sa 5 zvezdica i tu zaista nema šta da se prigovori.
Naravno, uz kvalitet ide i cena, pa tako najjeftiniji let u ovom luksuzu od Singapura do Mumbaija u jednom pravcu košta više od 2 hiljade funti.
Uz kartu za prvu klasu dobijate i Dom Perinjon iz 2004., pidžama vas čeka u kabini, u kojoj imate čak i king sajz krevet.

Na drugom mestu ove liste je kompanija Cathay Pacific a na trećem Emirati.

Evo kako izgledaju najbolje kabine prve klase koje nude avio kompanije:

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

avio-kompanijeluksuzprva klasa
Komentari (0)
Dodaj komentar