Ko se pre prijavi: Avio-kompanija daje 100.000 besplatnih putovanja

Katar ervejz poklanja 100.000 besplatnih avionskih karata za sve medicinske radnike sveta u znak zahvalnosti za njihovo herojsko zalaganje tokom pandemije.

Karte će biti dostupne za rezervisanje od danas, na Međunarodni dan medicinskih sestara/tehničara, čime se ova kompanija zahvaljuje na, kako se navodi, herojskom činu zalaganja medicinskih radnika širom sveta, saopšteno je iz te avio-kompanije.

Besplatne karte će biti dostupne za rezervisanje od 12. do 18. maja ove godine.

Medicinski radnici se mogu prijaviti za ovu specijalnu ponudu na stranici qatarairways.com/ThankYouHeroes, tako što će popuniti formular i primiti specijalni promotivni kod, a na osnovu sistema „ko se pre prijavi“.

Medicinski radnici iz celog sveta ostvaruju pravo na besplatne karte, a kako bi kompanija omogućila transparentan i pošten način dodele karata, svaka država će dobiti određeni broj karata, zavisno od populacije države, raspoređeno na period od sedam dana, od 12. do 18. maja.

Tokom trajanja kampanje, karte će se dodeljivati svakog dana, a dobitnici će rezultate moći da vide minut nakon ponoći, prema vremenskoj zoni Katara.

Svih 100.000 medicinskih radnika koji preuzmu promotivni kod, moći će da rezervišu do dve besplatne povratne karte u ekonomskoj klasi za bilo koju od dostupnih destinacija – jednu za sebe i jednu sa saputnika.

Karte moraju biti rezervisane do 26. novembra i iskorišćene do 10. decembra 2020. godine.

Karte su, kažu u ovoj kompaniji, potpuno fleksibilne sa neograničenim brojem promena destinacija i datuma putovanja bez ikakvih naknada.

Cena karte i naknada su pokrivene od strane Katar Ervejza, dok se aerodromske takse moraju platiti, a ova ponuda je dostupna samo na letovima Katar Ervejza.

Medicinski radnici koji mogu da ostvare pogodnosti su: doktori, medicinski tehničari, medicinske sestre, bolničari, farmaceuti, laboratorijski tehničari i medicinski istraživači, a važeća ID kartica od strane poslodavca mora biti priložena na aerodromu tokom prijave na let.

„Svi u Katar Ervejzu su veoma zahvalni na predanosti i napornom zalaganju medicinskih radnika širom sveta koji su brinuli o svojim sugrađanima tokom ovog teškog perioda. Njihova hrabra prezentacija dobrote, predanosti i profesionalnosti je spasila stotine hiljada života širom sveta“, poručio je generalni direktor Katar Ervejz grupacije Akbar Al Baker.

Medicinskim radnicima će biti uručen i vaučer sa 35 odsto popusta koji ostvaruju u Katar Djuti fri prodavnicama na Međunarodnom aerodromu Hamad u Dohi, koje mogu iskoristiti do 31. decembra 2020.

Kompanija Katar Ervejz je nedavno objavila da je započela faza ponovnog proširenja mreže destinacija u skladu sa potražnjom ali i ukidanju restrikcija koje su nastale usled trenutne situacije.

Planirano je uspostavljanje letova na 52 destinacije do kraja maja, a taj broj će se povećati na 80 u junu.

U saopštenju se navodi da će kompanija primenjivati sve mere zaštite prema preporukama Svetske zdravstvene organizacije kao i da su proteklih meseci radili 24 časa dnevno, uveli dodatnih 100 čarter letova, i vratili više od milion putnika u njihove matične države.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

avionske kartebesplatnoputovanja
Komentari (0)
Dodaj komentar