Ovako izgleda najluksuzniji hotel na svetu, a nije u Dubaiju (foto)

Rusko letovalište „Mrija odmaralište i spa“ koji je otvoren na Jalti 2014. godine proglašen je najboljim na svetu na međunarodnom konkursu. Krimski hotel je dobio ovu nagradu u konkurenciji za najbolje luksuzno odmaralište.

Nagrade je dodelila organizacija „Vorld trevel avords 2016“. Nagrade koje dodeljuje ta organizacija se smatra najprestižnijom u oblasti turizma i spa usluga.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

hotelkrimnajluksuzniji hotel
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Rihter

    Hotel je u svakom slučaju ljepši od svih u Dubaiju,( koji je grad kiča i neukusa). O mnogo ljepšoj klimi i podneblju, da i ne govorimo.

  • IGOR

    Siguran sam,da je navedeno Odmaraliste na Krimu,zaista ako ne najlepse,onda jedno od najlepsih u svetu. Samo bio bih mnogo vise odusevljen tim saznanjem,da u to Odmaraliste mogu da dodju kao konzumenti,i „obicni“ ljudi,koji u Rusiji zive. Na zalost,u toj zemlji Rusiji,u tom pogledu je situacija veoma slicna nasoj.U luksuzna Odmaralista i Hotele,mogu kao gosti,da uzivaju samo Tajkuni (nicim zasluzeni bogatasi) ,politicari i visoki clanovi Mafijaskih „porodica“.Svi mi „ostali“,ma koliko pametni i obrazovani bili,sluzimo samo kao masa posmatraca, kojoj je onemoguceno letovanje,i u najskromnijim hotelima,na bilo kojoj destinaciji.!!!!