U Budvi se izdaje apartman za 3.000 evra dnevno, evo šta se sve dobija za taj novac

Budva je jedna od najtraženijih destinacija u Crnoj Gori, a svi koji žele luksuznije letovanje na srpski način, odlaze baš tamo. Zato ne čudi što u sezoni cene smeštaja ponekad idu u nerealne visine. A za one baš, baš dubokog džepa nudi se smeštaj koji se u drugoj polovini jula iznajmljuje za 3.187 evra dnevno (i to sa popustom, jer je navedena puna cena 3.749 evra).

A za taj novac svakako mora da bude nešto posebno.

Apartman u luksuznom hotelu na poluostrvu Zavala u Budvi prostire se na 250 kvadratnih metara uz prostranu terasu od 220 kvadrata (s pogledom na more naravno), a predviđen je za boravak šest osoba, koje, kako je navedeno, mogu da očekuju „kraljevski tretman“. Dozvoljeni su i kućni ljubimci.

U svakoj od tri spavaće sobe je veliki bračni krevet, dnevni boravak je povezan s trpezarijom, postoje dva kupatila, a čak i posebno sređen radni prostor, prenosi Nova.

Sve prostorije su potpuno opremljene, od sredstava za ličnu higijenu i osnovnih kuhinjskih namirnica (so, biber, ulje), preko klime, fena, TV-a, pegle, frižidera, pa do aparata za kafu, mašine za pranje veša, mašine za sudove…

Na listi besplatnih usluga koje gosti mogu da očekuju su doručak u salonu hotela i pristup hotelskom bazenu; ležaljke na nekoj od tri privatne plaže za puno uživanje u Jadranskom moru. Tu su i parking i taksi brod do Starog grada među čijim će se zidinama susresti sa onima koji su svoje apartmane platili 30 evra po noći, a dobili isto more, isto sunce i istu atmosferu čuvene Budve.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

apartmanbudvasmeštaj
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • Nash

    Za taj novac svako ko je imalo proputovao samo bi sve nasmejao. Za skorojevice I iskompleksirane zeljne dokazivanja usluga za taj novac je nebitna…

  • Dragana

    Za te pare kod moje sestre i zeta u vilu u Budvi sa istim uslovima za 10 puta manje i za 11 osoba. Prestanite da pišete o ovakvim glupostima i da odvracate ljude od Crne Gore!

  • D

    To samo ludjak moze placati.

  • moze mnogo bolje I jevtinije

    Ovo je smesno I zalosno.3.000 evra za noc,u Budvi…..hahaha

  • Kanadganin

    Za tri hiljade evra mogu ici u Barbados 5* 14 dana sve including, hrana,pice,lezaljke na plazi,24-7. Avionski prevoz……

  • Anonimni

    Za 3000 evra jos i da perem sam ves i sudje. Da nece i da im pocistim hotel malo? Raspremim sobe ovima od po 30 evra?