Acer predstavio seriju Tempo smartphone uređaja

Posle dugog najavljivanja, Acer, poznati tajvanski proizvođač računara, konačno je "ušao na tržište" smartphone uređaja. Predstavljena su četiri smartphone uređaja iz serije Tempo, opremljena različitim hardverskim dodacima, ali s istim operativnim sistemom – Windows Mobile 6.1.
Acer M900
Reč je o kliznom modelu s kompletnom QWERTY tastaturom i kamerom rezolucije pet megapiksela, kao i WVGA ekranom veličine 3,8 inča (800×480). Od ostalih specifikacija tu su HSPA, WiFi, Bluetooth i čitač otiska prsta.
Acer F900
Ovaj smartphone uređaj ima ugrađen Shell User Interface, koji bi trebalo da bude integrisan u Windows Mobile 6.1, 3,8-inčni ekran osetljiv na dodir (800×480), kao i kameru rezolucije 3,2 megapiksela i HSUPA/HSDPA. Na tržištu se očekuje u drugoj polovini 2009.
Acer X960
Treći model iz Tempo smartphone serije nosi kodno ime X960. Ima 2,8-inčni VGA ekran, WiFi, Bluetooth, zatim kameru rezolucije 3,2 megapiksela i GPS. Acer X960 je je nešto lošiji od ostalih modela iz serije Tempo, pa bi i njegova cena trebalo da bude nešto niža.
Acer DX900
Poslednji model s kojim je Acer zvanično ušao na tržište smartphone uređaja je DX900. Glavna razlika u odnosu na ostale je mogućnost korišćenja dveju SIM kartica.
Koristan link

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

acermobilnimobilni telefonismartphonetelefonitempo
Komentari (0)
Dodaj komentar