Besplatan muzički plejer za mobilni

Muzika s mobilnog telefona – sasvim uobičajena stvar. Međutim, ukoliko vaš mobilni telefon nema ugrađen muzički plejer, preuzimanje besplatnog muzičkog plejera omogućilo bi vam da najpovoljnije što se može otklonite taj nedostatak i uživate u svojoj omiljenoj muzici. Jedan od besplatnih programa ove vrste je Jam SE.
Da bi se mogla preuzeti i koristiti ova besplatna aplikacija, vaš telefon mora biti zasnovan na Java (J2ME) platformi. Jam SE zahteva vrlo malo prostora – samo 69,74 kilobajta. Može se preuzeti samo pomoću računara, a zatim se koristi povezivanjem bežičnom Bluetooth vezom mobilnog telefona i računara. Izdavač je kompanija „Winfred Klum“ iz Nemačke. Preuzimanje se vrši s web adrese te kompanije, a na istoj adresi su i mnoge druge korisne informacije o korišćenju te aplikacije. Pored ostalog, tu je i spisak mobilnih telefona koji je podržavaju.
Za instaliranje aplikacije na pomenutoj adresi nalaze se odgovarajuća uputstva (Client Installation), kao i uputstvo za korišćenje aplikacije (User Guide). Kada se aplikacija instalira (na računaru i mobilnom telefonu), pružaju se mnoge zanimljive mogućnosti organizacije muzičkih sadržaja u komunikaciji s računarom. Svi muzički sadržaji na računaru dostupni su preko mobilnog telefona. Ukoliko želite da muziku slušate bez PC-ja (u pokretu), željene muzičke numere možete preuzeti (preneti) s računara na mobilni telefon (u onoj meri koliko to njegov raspoloživi memorijski prostor omogućava).
Korisnik može, koristeći ovu aplikaciju, da pretražuje muzičke numere smeštene na plejlistama računara. Program podržava MP3 format, pa se svi fajlovi s tim formatom mogu reprodukovati preko mobilnog telefona. Isto tako može se vršiti reprodukcija sadržaja sa CD-a. Upravlja se uobičajenim opcijama plejera – play, stop, pause, rew, forward, a data je i mogućnost da se s mobilnog telefona pri tom podešava i jačina zvuka. U slučaju da vam je muzike dosta, među opcijama za upravljanje PC-jem s mobilnog telefona postoji i mogućnost njegovog isključenja. Definitivno, vrlo simpatična, korisna i zgodna aplikacija za sve ljubitelje muzike.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

jam semobilnimobilni telefonimuzikaplejertelefon
Komentari (0)
Dodaj komentar