Da li će ovo biti NAJMOĆNIJI telefon u 2019. godini? (video)

Kineska kompanija „Siaomi“ zvanično je predstavila telefon „crnu ajkulu 2 pro“, kojim želi da osvoji najveći gejmerski segment sa specifikacijama usmerenim na pružanje najviših korisničkih usluga i najveće brzine.
Nova „crna ajkula 2“ radi sa novim procesorom „snep dragon 855+“ i na raspolaganju mu je 12 gigabajta rama sa memorijom između 128 i 256 gigabajta. Kineski telefon, koji koristi sistem „Android 9“, ima dve zadnje kamere: jednu od 48 megapiksela i drugu od 13 megapiksela. Njegove karakteristike najviše se ističu u grafičkoj oblasti.

https://youtu.be/OBtxEUVya18

Ono što taj telefon izdvaja od drugih je brzina ažuriranja sistema. Dostiže brzinu ažuriranja od 240 herca, pa omogućava taktilni odziv od 34,7 milisekundi i tačnost od 0,3 milimetra, što omogućava da se svaka igra igra vrtoglavom brzinom. Dostupan je u raznim bojama.

Cena telefona još nije poznata.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mobilni telefon
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Ja ne znam brate, ko o cemu pricate samo o telefonima, ovaj onaj model, sacuvaj Boze? To kao kada bi smo pricali non stop o sve naprednijim modelima kurble za paljenje motora? Cini mi se da covek, planetarno gledano, postaje malo ogranicen i tupkav. Ceo taj marketing je napravljen da od coveka napravi debila kako bi kompanije sa svakim novim modelom imao debeo profit. Jos jednom podvlacim, prljavom kapitalizmu je oduvek bio potreban covek ispranog mozga.