Samsung S3550 Brandon

Prvi Samsungov (Samsung) model iz serije Shark zove se Samsung S3550 Brandon. Reč je o modelu koji ima prepoznatljivi Samsungov besprekorni dizajn. Naime, Samsung S3550 Brandon na najbolji način sublimira razloge zbog kojih se Samsung smatra najboljim dizajnerom među proizvođačima mobilnih telefona. Elegantan je, savršeno ergonomski oblikovan, mali i kompaktan (samo 14,4 mm debljine), a koncipiran je u poznatom Samsungovom kliznom kućištu.
Pored toga što lepo izgleda, Samsung S3550 Brandon kreiran je tako da na najbrži i najjednostavniji način ispunjava sve zadatke koje mu njegov vlasnik zada. U prvom redu u Samsungu ističu aplikaciju za pristup društvenim mrežama i promenu statusa na njima, bez čega je dan nezamisliv velikom broju korisnika, posebno onima koji pripadaju mlađoj populaciji. Tu je i imejl klijent za nezaobilaznu elektronsku poštu, instant messaging klijent za korišćenje usluga kao što su Google Talk, internet pretraživač za posetu omiljenim veb-stranicama, kao i Google Maps za brzo snalaženje u nepoznatim gradovima i/ili pronalaženje željenih lokacija. Da bi sve ove usluge bile dostupne korisnicima uvek i svuda, a veza s kolegama, porodicom i prijateljima bila garantovano neprekidna, Samsung S3550 Brandon dolazi sa quad-band podrškom, koja mu osigurava rad na skoro svim svetskim frekventnim opsezima, i to u brzim i pouzdanim EDGE mrežama.
Kada je reč o multimedijalnim alatima i dodacima, Samsung S3550 Brandon hvali se kamerom od 2 megapiksela koja snima fotografije i video klipove, zatim muzičkim plejerom s podrškom za reprodukciju niza muzičkih datoteka (MP3/WAV/eAAC+/WMA), FM radiom sa RDS-om za preslušavanje omiljenih radio stanica, kao i video plejerom koji reprodukuje skoro sve aktuelne formate (MP4/H.264/H.263/WMV). Kako bi sve omiljene pesme, fotografije i video klipove njegovi korisnici uvek mogli da nose sa sobom, Samsung je S3550 Brandon, pored postojećih 45 MB interne memorije, opremio i slotom za microSD memorijsku karticu, pomoću koje se memorijski kapacitet može povećati do maksimalnih 8 GB.
Na kraju treba pomenuti i cenu, koja novi Samsungov model čini posebno atraktivnim. Reč je o jednom od najjeftinijih novih modela s ovako zaokruženim multimedijalnim i komunikacionim rešenjima. Sve u svemu, model Samsung S3550 Brandon ima sve predispozicije da postane jedan od najpopularnijih telefona na tržištu. U prodaji se može naći po ceni od oko 115 evra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

brandonedgefmkameramobilni telefonimultimedijaquad-bandrdss3550samsungshark
Komentari (0)
Dodaj komentar