Samsung T929 Memoir: kamera sa 8 MP i ništa više

Samsung T929 Memoir je uređaj koji ima osam megapiksela, ksenonski blic i neke zaista zgodne mogućnosti za uređivanje fotografija. On je takođe i mobilni telefon s kontrolama osetljivim na dodir i 3G Internetom. Odlikuje ga TouchWiz interfejs, koji radi veoma dobro i zaista brzo reaguje. Takođe, postoji i celi niz mogućnosti koje njegovo korišćenje čine zaista prijatnim. To je u stvari mobilni telefon za slikanje. Nije prevelik, taman stane u džep, a i dobro leži u ruci.
Kada se radi o pozivima, Samsung T929 Memoir svoj posao obavlja dobro. Prijem je jasan, zahvaljujući zvučnicima visokog kvaliteta. Korišćenje interfejsa je jednostavno, a UI radio besprekorno. Widget-i na home screen-u olakšavaju vam pristup stvarima, a i ovo je verovatno prvi interfejs koji je uspešno dodao widget-e. Najčešće korišćen widget je myFav’s, koji više ne zauzima pola ekrana i lako ga možete premeštati po njemu. Upotreba potpune tastature je jednostavna; dosta je tačna i nema previše problema s kucanjem na njoj.
Osam megapiksela je mnogo. Ksenonski blic je dobar dodatak. Ipak, realno gledajući, 8 megapiksela je malo previše. Stvarno je super što možete da napravite ogromne, relativno kvalitetne fotografije, ali senzori kamere su tako mali da fotografije i dalje izgledaju kao da su napravljene mobilnim telefonom, samo su veće. Sve u svemu, Samsung T929 Memoir je kvalitetan mobilni telefon, s predimenzionisanom kamerom koja u stvari ne doprinosi ničim posebnim i ne bi trebalo da utiče na vašu odluku da li ćete ovaj telefon i kupiti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

8 megapikselafotografijamobilni telefonmobilni telefonisamsungt929 memoir
Komentari (0)
Dodaj komentar