Siemens masira novinare i manikira im nokte

Kompanija Siemens predstavila je u Madridu dva nova modela, koji će se naći u prodaji u aprilu i maju ove godine, i istakla da su upravo telefoni CF62 i CX65 modeli u koje firma polaže najviše nade u narednom periodu. Španski grad i klub „Moma“, u kome je održana konferencija za štampu, odabrani su zato što je kompanija u prošloj godini najveći rast zabeležila upravo na španskom tržištu. Moguće objašnjenje za porast prodaje u ovoj zemlji jeste sponzorisanje kluba „Real Madrid“. Trebalo je da igrači tog kluba, predvođeni Dejvidom Bekamom, prisustvuju konferenciji, ali su ipak morali da otkažu gostovanje zbog obaveza u španskom prvenstvu.

Kada je reč o novim modelima, Siemens je imao na umu da mobilni telefoni sve više postaju stvar prestiža, modni detalj i predmeti koji se biraju u skladu sa stilom života i načinom odevanja. Zbog toga je predstavljanje zamišljeno kao glamurozan događaj u poznatom klubu, pri čemu su novinarima ponuđeni masaža, manikiranje noktiju i lakiranje u bojama Siemens-a. Odsustvo igrača „Real Madrida“ umanjilo je glamur, ali su se novinari ipak dobro proveli uz piće i besplatnu masažu.

CF62 i CX65 su moderno dizajnirani telefoni sa mnoštvom multimedijalnih funkcija; njihova cena više odgovara srednjoj nego visokoj klasi. Zbog toga Siemens smatra da će najveći uspeh ostvariti upravo ovim modelima, dostupnim mnogo širem tržištu no što su to slični telefoni drugih proizvođača, koji su mnogo skuplji. CF62 je preklopni telefon sa dva ekrana, malih dimenzija i težine 85 grama, čija baterija može da izdrži do pet sati razgovora, a CX65 je telefon sa ugrađenom VGA kamerom i ekranom od 13 centimetara na kome multimedijalne poruke mogu da dođu do punog izražaja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mobilni telefoni
Komentari (0)
Dodaj komentar