Snažan i impresivan: Toshiba 912T

Rezultat udruženog razvoja novog modela mobilnog telefona kompanija Softbank Mobilecorporation i Toshiba je vrlo snažan pametan model impresivnih karakteristika – Toshiba 912T. Iako se na prvi pogled po njegovom jednostavnom izgledu ne može dobiti utisak izuzetnog kvaliteta, u ovom slučaju bi se s pravom mogla primeniti izreka da izgled vara.
Toshiba 912T se upravo pojavila na japanskom tržištu. Izgleda da je proizvođač hteo da ga ljubomorno sačuva samo za japansko tržište, jer ga nije nimalo „našminkao“ kako bi izgledom privukao pažnju kupaca iz ostalih delova sveta. To je jednostavan preklopni model s dimenzijama 104 x 50 x 16,9 mm i težinom 136 grama. Jednostavan izgled osvežava čitav spektar vedrih boja kućišta ovog telefona. On je ponuđen u sedam varijanti – srebrnoj, crnoj, beloj, plavoj, ružičastoj, šampanj i zelenoj boji.
Razlog poprilično velike težine ovog modela su mnogobrojne ugrađene komponente i mogućnosti, koje mu daju impresivnu funkcionalnost. Otvaranjem preklopnika pojavljuje se kvalitetan LCD TFT ekran dijagonale 2,8 inča i QVGA rezolucije. On ima 262.000 boja, a odlikuje se i transreflektivnošću (što mu omogućava odličnu vidljivost čak i pri jakoj spoljnoj svetlosti). Ima ugrađenu kameru odlične rezolucije (za mobilne telefone) od 3,2 megapiksela. Pored toga, može se pohvaliti podrškom za bežično Bluetooth 2.0 povezivanje i mogućnošću proširenja memorijskog kapaciteta preko slota za microSD karticu.
Od posebnog značaja za kvalitet modela Toshiba 912T je podrška za prenos podataka HSDPA tehnologijom, što obezbeđuje prenos podataka brzinom od 3,6 megabita u sekundi. Još jedna potvrda bogate funkcionalnosti je podrška za satelitsku GPS navigaciju, jedna od vrlo popularnih usluga koju mobilni operateri, provajderi i proizvođači teže da uvedu u svoje najnovije modele i servise. Uz to, SoftBank obezbeđuje i podršku za druge usluge i popularne mobilne servise, kao što je, na primer, FeLica (usluga za plaćanje preko mobilnih mreža). U svakom slučaju, Toshiba 912T je mobilni telefon čije mogućnosti zaslužuju punu pažnju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

912tmobilnimobilni telefonitelefonitoshiba
Komentari (0)
Dodaj komentar