Šta se zamera iPhone 7?

Otkako je Apple predstavio svoje nove uređaje, reakcije pristižu sa svih strana.

Kao i svake godine, i ovog puta komentari su manje – više pozitivni, ali neke zamerke ipak postoje. I dok neki preteruju u svojim kritikama, drugi su daleko umereniji i sve se svodi na to da je reč o razlozima zbog kojih će ipak pričekati izlazak osmice.

1. Ulaz za slušalice

Kada biste koristili slušalice dok se uređaj puni, postoje samo dva rešenja: bežične slušalice ili adapter na koji možete spojiti i slušalice i punjač. Sve bi se to rešilo bežičnim punjenjem koje će se pojaviti tek sa kasnijim modelima.

2. Bežične slušalice

Kao prvo, preskupe su (160 dolara). Kao drugo, baterija traje samo pet sati. Kao treće, konstantno ispadaju iz uha i to je problem jer lako ćete ih gubiti.

3. Jet Black

Jedna od češćih zamerki je preosetljivost pojedinih modela, a radi se o novom i sjajnom Jet Black modelu koji izgleda odlično, ali na kojem će se, osim daleko vidljivijih otisaka prstiju s vremenom pojaviti i mikro ogrebotine kojih je Apple itekako svestan.

4. Vodootpornost

Sa svojim novim modelom možete izaći na kišu, ali Apple upozorava da ne treba da ronite niti da ga stavite pod tuš. Apple se dobro osigurao pa vaša garancija ne pokriva kvarove koji su nastali vašim nepoznavanjem terminologije, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

appleIphone 7mobilni telefoni
Komentari (0)
Dodaj komentar