Sumnjate da vas je neko blokirao na Fejsbuku: Evo kako da proverite u par klikova

Ponekad se korisnici Fejsbuka jednostavno zasite platforme i deaktiviraju svoj profil, ali ako ih više ne vidite među svojim prijateljima, postoji šansa da su vas blokirali.

Postoji niz brzih i jednostavnih načina kojima to možete proveriti. Fejsbuk nikad nije slao notifikacije o blokiranju, što znači da ćete morati sam da se potrudite ako imate određene sumnje.

Ako ste blokirani, taj se profil više neće pojavljivati u rezultatima pretraživanja. Međutim, uvek su mogući izuzeci pa postoje drugi načini istrage.

Potražite profil za koji sumnjate da vas je blokirao na listi svojih prijatelja, a ako ih tamo nema, verovatno su vas uklonili.

Lov na Guglu

Ako i dalje niste sigurni, postoji i treći način za proveru koji uključuje „lov“ na Guglu.

Iako ne možete da vidite profil osobe koja vas je blokirala u rezultatima pretraživanja na Fejsu, njihov profil će i dalje biti tamo ako ih izguglate.

U pretraživaču ukucajte „Facebook (ime osobe)“ i proverite postoji li njihov profil još uvek. Ako ga vidite, kliknite na njega. Ako vam izađe poruka o grešci ili nedostupnosti sadržaja, imamo loše vesti za vas.

Pitajte prijatelja za pomoć

Postoji još jedan način na koji možete da proverite jeste li blokirani, ali biće vam potrebna pomoć. Pitajte prijatelja da proveri da li je profil određene osobe još uvek aktivan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

blokiranjefejsbuk
Komentari (0)
Dodaj komentar