A moj dečko?

Od kada su pronašle momke, vaše najbolje drugarice kao da su sasvim druge osobe. Ili se vi osećate nekako suvišnim ili one neprestano pričaju o njima (ali ne onako kako ste ranije razgovarale o momcima) – kao da ste sa druge planete. Vama se ništa ne događa, ništa više nije dovoljno interesantno. Sanjate o Benu Afleku ili o nekome koga bar podnosite, a usput se ubijate u pojam sopstvenim likom u ogledalu? Gde su ti zanimljivi momci i, zaboga, da li ste vi jedina devojka na ovom svetu koja nema dečka! Šta to vama fali?

Verujte – apsolutno ništa. Ma kako vam to „teorijski“ zvučalo, ljubav se, pre ili kasnije, događa – svakom. Neke devojke toliko se zaljube da godinama ostanu sa prvim dečkom, a neke tek nakon nekoliko veza shvate šta zaista žele. Ništa ne treba forsirati, najmanje zato da biste bili kao drugi. Ako previše želite dečka (odmah!), možda činite grešku koja ih odbija. Ne ponašajte se kao da su momci centar sveta. Nemojte silno pokazivati koliko vam je stalo do toga da se zaljubite. Čim se u društvu pojavi neki dečko, nikoga drugog ne primećujete i svu pažnju usmeravate na njega… Nudite li mu broj telefona nakon deset minuta poznanstva? Učini li im se da ste previše napadni, samo ćete ih oterati. Normalno je da ne žele nekoga ko će im non-stop visiti za vratom.

Da se možda ne ponašate kao da nikoga ne primećujete? Uobraženo okrenete glavu ako vam se neko približi, čak i onda kad vam se dopada? Da bi stigao do vas i srušio odbrambene zidove, dečko mora imati suviše smelosti i upornosti, a to nije tako lako. Neće se zamarati nekim ko je nepristupačan. Pokažite malo duha i vedrine. Momci vole takve devojke.

Konačno, bez obzira na prognoze u horoskopu, vaš ljubavni život najviše zavisi od vas. Nemojte biti namrgođeni ili nezadovoljni. Ne upoređujte se sa drugima i budite strpljivi, svoji, opušteni i veseli. U međuvremenu, pozabavite se ostalim bitnim detaljima iz svog života. Ukoliko ste zaista zadovoljni, ubrzo će vas okružiti pogledi najboljih momaka u školi i van nje. Na vama je da otkrijete pogled koji vam se najviše dopada i priđete dečku koji vam se sviđa. Za to treba malo hrabrosti, ali šta je to za devojku kao što ste vi?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar