Baci tu vagu!

Osobe koje svakog dana skaču na vagu misle da oni brojevi nikako ne lažu. Realno gledano, one crvene brojke ne govore ni najmanju stvar o tome koliko smo u formi, ili koliko smo zdravi. Težina predstavlja samo jedan malecni deo onoga što znači „biti fit“, a cupkanje na vagi svakog jutra nam neće doneti ništa posebno.

Da li je to pravi način da počnete svoj dan?

Možda ste ovo čuli već ranije, ali ovoga puta probajte da to zaista i dopre do vaše glave. Prvi korak ka pravom fitnesu jeste da se otarasite vage! Sakrijte je u podrum, razbijte je na komade, pošaljite je poštom u Peru. Bilo šta, samo se otarasite ove tako besmislene navike.

Ako vežbate i držite dijetu samo da bi izazvali „wow“ uzdahe na plaži sledećeg leta, velike šanse su da ne činite ono što je najbolje za vaše telo. Opsednuti težinom, izgubićete pravu poentu vržbanja i pravilne ishrane, a to se kasnije može loše odraziti.

Morate da uživate u zdravom načinu života i svim prednostima koje on pruža „na duge staze“. Tako što ćete se otarasiti vage promenićete i svoj pristup vežbanju. Cilj je imati više holistički pristup tome šta znači biti zdrav. Ako promenite način razmišljanja, konačno ćete promeniti i svoje ponašanje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar