Bez dečka ili devojke – i mrzite to

Super je kad ste u nekoj lepoj vezi, ali ni biti solo nije kraj sveta, i tada se možete lepo zabaviti i uživati. Ipak, ima onih koji baš mrze činjenicu da nisu u vezi – probajte da ne budete takvi, naučite da zavolite sopstveno društvo.
Zašto bi neko baš mrzeo što nije u vezi? Stvarno nije nikakva tragedija povremeno se zabavljati sam, može i to da bude super. Različiti su razlozi zbog kojih nekima užasno smeta kad su sami. Nekima je dosadno, ne mogu da smisle šta bi radili sami, naročito ako su njihovi prijatelji u vezi pa su izašli s momkom ili devojkom, a ne s njima. Drugi su praktično zavisni od pažnje koju dobijaju u vezi, čeznu da su u situaciji kada se osećaju kao centar nečijeg sveta, kao da se sve vrti oko njih (pomalo nezdrava težnja, ipak niste Sunce pa da se gomila planeta vrti oko vas). Neki se rastuže čim vide srećne parove, požele da i njima bude tako, nekima smeta što ih sa visine gledaju oni koji su u vezi. Ima tu još mogućih razloga, mi smo naveli samo neke.
Kad ste u solo varijanti i mrzite to što niste u vezi, dve su stvari koje možete učiniti. Jedna je da naučite da uživate u sopstvenom društvu. Druga je da nađete momka ili devojku. Veoma je, veoma poželjno da ovo prvo učinite pre nego što učinite ovo drugo.
Zašto? Zato što ste, ako umete da uživate i sami u sopstvenom društvu, ako imate i sopstvene prijatelje i interesovanja i niste zavisni od toga da budete u vezi, sami mnogo srećniji. I, kao takvi, mnogo ste prijatnije društvo kao nečiji momak ili devojka, i mnogo je verovatnije da će neko želeti da bude s vama, i da će vam ta veza potrajati. A i kad niste u vezi, umećete da uživate i iskoristite sve što vam takva situacija može pružiti.
Naravno, moguće je i bez onog prvog koraka (naučiti da uživate u sopstvenom društvu) zaleteti se i naći momka ili devojku. Samo, tada su prilične šanse da će vam se veza okončati vrlo brzo – i da ćete ponovo biti sami, i mrzeti to što ste sami.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavproblemitinejdzeri
Komentari (0)
Dodaj komentar