Bez golišavih slika za dečka ili devojku

Kad ste zaljubljeni, svakakve ideje vam padnu na pamet, i nije iznenađujuće ako ste dosta toga voljni da uradite za voljenu osobu. A još ako to ima auru zabranjenog, tabua, plus i deluje kao zabavno, ali i zavodljivo ludiranje, može vam se učiniti kao baš super ideja – a onda vam se kasnije ta "super ideja" obije o glavu.
Čuli ste sigurno o poznatim ličnostima koje su se slikale gole, samo za oči voljene osobe, a onda su posle raskida fotografije dospele u javnost. Ili za one koji su snimili sebe i voljenu osobu kako vode ljubav, pa je nakon raskida snimak dospeo na Internet, gde ga je videla gomila ljudi. Nekada je to samo trik kako bi zvezda čija popularnost opada privukla pažnju, ali nekada im stvarno baš i nije drago što se to desilo.
Kakve to veze ima s vama? Takve što se to ne događa samo zvezdama. Zapravo, mnogo češće se dešava sasvim običnim ljudima, običnim momcima i devojkama, kakvi ste i vi, samo što to što se desilo vama neće privući pažnju javnosti kao nešto što se desilo poznatoj ličnosti.
Može da deluje zabavno da pustite dečka ili devojku da vas fotografišu (digitalnim fotoaparatom ili mobilnim) dok se svlačite, pa i dok ste goli. Seksi igrica koja vas oboje nasmeje, uzbudi, "naloži"… Nekima deluje stimulativno i da se snimaju dok vode ljubav. I to je u redu – ali bi sve te snimke trebalo odmah potom uništiti.
Dok ste u vezi, uglavnom ste zaljubljeni u osobu s kojom ste, i lako vam je da sebe uverite da ona nikad ne bi ovo ili ono. Međutim, nakon raskida, ljudi su svašta u stanju da učine. Uopšte nije nemoguće da svoju golišavu sliku nađete na Internetu, ili čujete od drugih da su je videli, ili da vaša golišava slika putem MMS-ova cirkuliše unaokolo. Isto se može desiti i sa snimkom vođenja ljubavi. A možete da se kladite da će to osvetoljubiva osoba pustiti među ljude koji vas znaju, i onda, recimo, dođete u školu i vidite da se neki kikoću kad vas vide, dok vas drugi gledaju sažaljivo, i čim saznate o čemu se radi i zašto ste predmet opšte pažnje, poželite da umrete od blama.
Nemojte rizikovati. Ako ćete već da pravite snimke te vrste, smesta ih uništite – čuvanje takvih snimaka jednostavno nije vredno rizika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

golotinjaslikesnimanjetinejdzeri
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Marina Lezaić

    Sviđa mi se što se neko setio da pažnju usmeri na stvari koje se dežavaju mladim momcima i devojkama, jer su te generacije sada više nego ikada izložene najrazličitijim uticajima i pogrešnim moralnim vrednostima. Bilo bi im pametnije da internet koriste mnogo više, ali u svrhu saznavanja, a ne „blejanja“.

  • Marko Marković

    Da je sreće da svako ovo pročita i da se shodno tome i ponaša. Kada „pukne“ lonac, bude kasno.