„Biseri“ iz sveta

Dešavalo vam se svima: "lupite", pa ostanete živi. Nekad se stvarno izblamirate i poželite da se zemlja otvori i proguta vas (ili da se nešto podjednako slikovito desi, samo da se sklonite svima sa vidika). Ponekad i ne "odvalite" baš toliki "biser", ali bude dovoljno da vas posle toga bockaju u društvu (ili, u boljoj varijanti, pričate o tome kao o šali na sopstveni račun i još ispadnete veoma, veoma "kul" – eto neke koristi i od "blama"). Naravno, ne dešava se to samo vama; dešavalo se i vašim prijateljima, kao i onima koje ne biste baš nazvali prijateljima, a dešava se i potpunim neznancima, kako anonimnim, tako i poznatim. Za ovu priliku sakupili smo nekoliko "bisera" iz sveta. Uživajte!
"Ne bih htela da živim večno, jer ne bismo smeli živeti večno, jer da treba da živimo večno, mi bismo živeli večno, ali mi ne možemo živeti večno i ja zato ne bih htela da živim večno", izjavila je mis Alabame na takmičenju za mis Amerike. Dobro, svako od nas bio bi nervozan na takmičenju za mis svoje zemlje…
"Pušenje ubija. Ako vas ubije, gubite bitan deo svog života", rekla je poznata američka glumica Bruk Šilds dok je pokušavala da pokaže kako bi bila idealna za kampanju protiv pušenja.
Ne brinite, ne izbacuju samo žene ovakve "bisere". Da damo malo reč i muškarcima: "Istraživanja su pokazala da čokolada u mozgu proizvodi reakcije slične onima koje izaziva marihuana. Istraživači su takođe dokazali još neke sličnosti, ali ja trenutno ne mogu da ih se setim", izjavio je jedan novinar u emisiji NBC Today Show.
Evo jednog "crnjaka": "Ako izuzmemo ubistva, Vašington ima jednu od najnižih stopa kriminala u zemlji", rekao je gradonačelnik Vašingtona.
Za kraj, klasika: "Okrenućemo ovu ekipu za 360 stepeni", obećao je trener jednog internacionalnog fudbalskog tima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

besmislicaglupostgovorlupiti
Komentari (0)
Dodaj komentar