Bivši muva svaku!

Žurke, izlasci u klub, kafić ili diskoteku treba da budu vreme kada ćete se lepo provesti, kada ćete uživati u društvu svojih prijatelja, upoznavati nove osobe, družiti se s njima. Međutim, dešava se da situacija baš i ne bude za uživanje – dešava se da prilikom izlaska koji bi trebalo da bude lep vidite nešto nimalo lepo. Na primer, svog bivšeg dečka, koji se iz sve snage trudi da muva ama baš svaku devojku u blizini. Koji užas!

Naravno, vas je blam i da pogledate u njegovom pravcu. S druge strane, nekako vam je teško da ne gledate. Pitate se s kakvim ste vi to bili, a da niste ni primetile kakav je. Što je najgore, samopouzdanje vam se svake sekunde srozava sve niže i niže – ako mu je očigledno dobra bukvalno bilo koja, a bio je s vama, šta to govori o tome koliko vi vredite? Ništa povoljno.

Mada ovo nije neuobičajen način razmišljanja kada uhvatite svog bivšeg da muva ama baš svaku, ne činite to! To što on muva svaku znači da on ima problema, a ne vi – nije ni vredan vaše pažnje ako se tako ponaša. Nemojte da vam padne na pamet da mu vraćate istom merom „da biste mu pokazale“, to jest, da počnete da flertujete sa svakim dečkom u blizini. To vam nimalo neće popraviti ni raspoloženje ni samopouzdanje, samo ćete posle plakati najboljoj drugarici preko telefona i pitati je da li misli da ste laka devojka (pod pretpostavkom da ne upotrebite znatno vulgarniji izraz).

Umesto toga, potrudite se da ne primećujete svog bivšeg i da se lepo zabavite. Ako baš postoji u blizini neki slatkiš s kojim želite da flertujete, samo napred, ali nemojte nipošto flertovati samo zato što i vaš bivši to radi. Ukoliko treba, pozovite drugarice u pomoć – recimo, zakolutajte očima da pokažete prezir prema svom bivšem i zamolite drugarice da vas odvedu dalje od njega. Shvatiće šta želite i šta vam je potrebno (to je jedna od uloga drugarica prilikom izlazaka, zar ne?) i sigurno će vam pomoći.

Dalje od svog bivšeg, zaboravite na njega i uživajte u izlasku!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar