Bob Dilan i njegov sin Džesi uplovili u holivudske vode

Deca poznatih ljudi često kreću bez problema u javni život. Oni iza sebe imaju uticaj svojih roditelja i njihove kontakte i iskustva. Muzičar Bob Dilan (Bob Dylan) i njegov stariji sin Džesi (Jesse) rade na filmskim projektima koji su potpuno različitog žanra. Bob Dilan (61) je napisao muziku za film o građanskom ratu u Americi, dok njegov sin trenutno pregovara o režiji trećeg dela tinejdžerske komedija „Mangupi overavaju maturu“.

Dilan je komponovao numeru „Crossing Over the Green Mountain“ za film „Gods and Generals“ (u slobodnom prevodu „Bogovi i generali“), čije će prikazivanje početi u decembru, saopštila je kompanija „Vorner“ (Warner). Numera Boba Dilana koja traje oko sedam minuta zapravo je dirljiva balada i podseća na njegove ranije pesme, piše u saopštenju tog studija. Film „Bogovi i generali“ reditelja Rona Maksvela (Maxwell) zasnovan je na romanu Džefa Šaare (Jeff Shaara). Numera će se naći na albumu sa muzikom iz filma koji će izdati Dilanova diskografska kuća Kolumbija rekords (Columbia Records). Bob Dilan je prošle godina dobio Oskara za pesmu „Things Have Changed“ iz filma „Wonder Boys“ sa Majklom Daglasom (Michael Douglas).

Džesi Dilan za to vreme cilja na treći deo tinejdžerske komedije, čije snimanje počinje u januaru; prikazivanje filma zakazano je za avgust, piše holivudski list Daily Variety.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar