Britni se uskoro pojavljuje naga

Tinejdžerska kraljica Britni Spirs poziraće naga za novu kampanju organizacije za zaštitu životinja PETA, People For The Ethical Treatment Of Animals.PETA je veoma uticajna organizacija koja okuplja brojne poznate ličnosti. Prvi korak nove kampanje pod nazivom „Pre bih išla gola nego nosila krzno“ („I“d Rather Go Naked Than Wear Fur“) počeće sa objavljivanjem postera obnažene Britni za Božić.

Promoter kampanje izjavio je da su oni veoma počastvovani Britninom odlukom da se pridruži borcima protiv krzna. Međutim, ova organizacija nije uvek bila naklonjena popularnoj pevačici. Britni je kritikovana zbog pojavljivanja sa velikom žutom zmijom na dodeli MTV nagrada, a i sve ljubitelje životinja zaprepastila je prodajom svoje kuće zajedno sa ljubimcima. Posle nastupa sa zmijom ljudi iz organizacije „PETA“ poslali su joj pismo trežeći da razmisli ponovo o učešću životinja na njenim nastupima. Odgovorom da će prestati da „upotrebljava“ životinje, uverila ih je u iskreno pokajanje.

Kontroverze oko Britni Spirs ne prestaju, poslednji tračevi uključuju i njenu svežu glumačku karijeru. Internet izveštaji govore o tome da je test publika kojoj je prikazan Britnin novi film „Crossroads“ bila uznemirena njenom pojavom u veoma oskudnoj odeći. Navedeno je da je zbog toga zakazano ponovno snimanje nekih scena, što je portparol „Paramount Pictures“-a demantovao. Po njegovim rečima, film je završen i spreman za ferbruarsku premijeru. Scene koje su u tračevima navedene jesu ona gde Britni igra u donjem vešu i scena gde leže u krevet u veoma oskudnoj garderobi sa muškarcem koga je upravo upoznala.

Želite da upoznate Britni Spirs? Kliknite ovde.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar