Britni Spirs je zaljubljena u samu sebe

Britni Spirs je evoluirala od osobe sa etiketom „niko i ništa“ do teen zvezde svetskih razmera. Danas ona ima gomilu fanova koji su večno zahvalni za njeno postojanje… Pitate se ko je fan #1 gospođice Spirs?

Ups, ovo je bilo logičko pitanje… i to baš zato što „diva“ sebe smatra svojim najvećim obožavaocem, bar prema ovomesečnom izdanju magazina Elle. Da malo pojasnimo temu:

Za početnike, Britni ima tonu medvedića sa svojim imenom, koji takođe nose majice sa (pogađate) – magičnim imenom „Britni Spirs“. Pre početka svog nastupa na MTV special Britni je zamolila nekog da joj šou snimi da bi mogla da ga pogleda kasnije. Britni obožava da scena na kojoj nastupa bude oblepljena njenim plakatima za reklamiranje mleka (inače, kampanju je započela američka nacionalna organizacija koja se zalaže da Amerikanci unose dovoljne količine kalcijuma). I naravno gospođica Spirs obožava svoje striptiz tačke na dodeli MTV muzičkih nagrada, a obožava i… hm… zanimljive muške komentare na njih.

Povrh svega, Britni Spirs jednostavno voli da bude …“Britni Spirs“. „Pokazali su mi kako izvodim pesmu Baby One More Time uživo“, kaže ona dok gleda sebe na televiziji. „To je bilo j—-o najbolje izvođenje!“

Da li je nekom slučajno muka? A šta je sledeće? Kristina Agilera će pevati sama sebi uspavanke?!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar