BSB opet u akciji

Nazovite to trendom. Ludošću. Fenomenom. Šta god mi rekli i uradili, boy bendovi su i dalje u ekspanziji. Jedna od vodećih grupa ovog žanra, ako ne i vodeća, jesu Backstreet Boys. Njihove obožavateljke opet imaju razloga za radost. Anti-fanovi opet imaju razlog da ih mrze. BSB su izdali novi album pod nazivom „Black and Blue„, a ushićeni AJ je izjavio kako će prodaja ovog albuma biti duplo veća od prodaje njihovog prethodnog albuma i albuma grupe „N Sync zajedno!

Prošetate li malo po teen sajtovima koji se uveliko bave BSB tematikom, naićićete na izjave velikog broja devojaka koje su, čim je album bio objavljen, u 8 sati izjutra stajale pred muzičkim radnjama, a potom provele čitav dan u njegovom preslušavanju. One se možda ne slažu u tome da li je slađi Kevin ili Nik, ali se zato slažu da je novi album sjajan.

A kako momci iz grupe koriste svoje slobodno vreme? Nik je Sega Dreamcast zavisnik, igra igrice čak i dok putuje. Brajan je zaljubljen u košarku, ako ikada budete imali sreće da vidite njihov backstage, veliki su šanse da ćete ih zateći u „pucanju“ na montažni koš.

Priče o tome kako su „BSB najbolja grupa svih vremena“ su više nego česte među američkim tinejdžerkama. Merilin Menson i njemu slični su na ovom polju ipak izgubili bitku. BSB imaju sve ono što privlači mlade devojke, njihova muzika je slatkasta i neopterećujuća, prijatna i za oči i za uši, sasvim zadovoljavajuća, a uz to ne umara naše osetljive glavice 🙂

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar