Čime zavodite momke?

Kada se spomene zavođenje, većina devojaka pomisli na doterivanje, zanosan izgled, još zanosnije njihanje kukovima… Zaista, to jeste jedan od mogućih načina zavođenja – ali samo jedan. Neće svaka devojka baš svojim izgledom pokušati da privuče momka koji joj se dopada, što ne znači da se i neki drugi način ne može nazvati zavođenjem. Veoma uopšteno uzev, postoje tri sredstva za zavođenje momaka, a sredstvo koje vi birate dosta toga govori i o vama samima. Šta to?
Ako je vaše glavno oružje vaše telo, vi ste, najverovatnije, prilično lepa devojka, toga ste svesne, i to i te kako umete da iskoristite. Samopouzdanja vam ne manjka i nije vam teško da "smuvate" skoro svakog momka koji vam se dopada. Samo, oprez! Takav način zavođenja efikasan je za avanturice i kratke veze – zgodnim telom je zaista moguće privući skoro svakoga. Problem je, ako je vaše telo vaš jedini adut, što vam nijedna veza neće potrajati, jer momci ipak vole, kada se o dužim vezama radi, da s devojkom mogu i da razgovaraju, da dele neka zajednička interesovanja… Dakle, uposlite glavicu za još nešto osim nošenja frizure i bićete veoma, veoma uspešne s momcima.
Drugi mogući adut je osmeh. Da budemo precizniji, dobro raspoloženje. Svi vole vesele, vedre, optimistične devojke koje ne zvocaju i ne nerviraju se oko sitnica; s takvom devojkom će se svaki momak osećati super, obožavaće da bude u njenom društvu i neće hteti da se odvoji od nje. Vama nemamo šta dalje da pričamo, jer verovatno već imate momka s kojim ste supersrećne.
Treće moguće sredstvo osvajanja je stav. Čvrsto verujete da vam za osvajanje dečka koji vam se dopada nije neophodno nikakvo doterivanje – želite da se on za vas pre svega zainteresuje kao za ličnost, a ne da vam priđe samo zato što ste plavuša u miniću. Ovakav način zavođenja nešto ređe urodi plodom, ali su rezultati zato super, jer nađete dečka baš po svojoj meri i retko vam se desi da se veza brzo okonča. Ipak, ne bi vam smetalo da se povremeno malčice "sredite" – prijaće vam da vas u takvim prilikama gledaju s divljenjem, a vaš dečko će biti oduševljen što ste se vi, devojka koja se inače ne doteruje, doterali za njega. Kad nekog volite, treba ga povremeno oduševiti (ne mora uvek izgledom, ali može nekad i time), zar ne?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

izgledprivlačnostzavođenje
Komentari (0)
Dodaj komentar