Da li me ona voli?

Posle dvočasovnog telefonskog razgovora, šapućeš joj u slušalicu slatke reči i na kraju kažeš da je voliš. Sledi mala pauza, ona se za trenutak nespretno nasmeje i samo ti kaže: „Okej, čujemo se. Ćao.“ O ne, nije uzvratila – da li ovo znači da si opet nešto zabrljao? Možda je trebalo jednostavno da ćutiš?!

Nemoj da misliš da je ovo smak sveta i tvoja ogromna greška što si uopšte spominjao tako nešto. Apsolutno nije tako! Ako zaista osećaš da je voliš, nema ničeg lošeg u tome da to i kažeš. Verovatno ti je trebalo puno hrabrosti da prihvatiš taj rizik. Ali nemoj još da paničiš i da automatski zaključuješ da to što ti nije u stilu najboljih holivudskih filmova uzvratila rečima „i ja tebe, dušo“, znači da ne delite ista osećanja.

Tvoja devojka je možda imala loših iskustava sa mladićima, pa je to razlog njene nesigurnosti kada je reč o pokazivanju pravih osećanja. Možda još nije spremna za dugu vezu ili joj ne odgovara da sve postane ozbiljnije no što je bilo. Ta prilika je čak verovatno i najbolji povod da popričate iskreno o svojoj vezi. Pitaj je zašto ti nije odgovorila. Budi iskren i priznaj da se osećaš malo povređeno ili uznemireno. Ovo je trenutak da saznate šta zaista osećate jedno prema drugom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar