Da li se momcima sviđa sjaj za usne?

Devojke neretko postave pitanje da li se momcima sviđa ovo ili ono. Naravno, najčešće razlog zbog koga se udešavaju nisu momci, već žele da budu lepe za sebe, ili se radi o takmičenju s drugim devojkama, ali postavlja se i pitanje toga šta se momcima dopada.
Da nekog dečka pitate da li mu se sviđa kad devojka koristi sjaj za usne, najverovatnije bi bio zbunjen. Tačnije, ne bi bio siguran šta je tačno sjaj za usne. Grožđana mast koju drugačije nazivate? Neki poseban karmin koji dodatno sija? Nešto što se dodaje nakon što nanesete ruž na usne kako bi bile još sjajnije? Nešto što se koristi umesto karmina? Hteo bi taj dečko da vam odgovori, kad bi bio siguran šta ste ga tačno pitale.
Momci, u principu, uopšte ne primećuju šminku nešto posebno. U suštini, u tome i jeste poenta – da izgledate lepo i doterano, a da ne deluje kao da ste stavile tri kile farbe na lice. Dečaci najčešće ili misle da vi tako prirodno izgledate, ili da ste možda stavile nešto šminke, ali ne znaju stvarno šta tačno. Ima dečaka koji će primetiti svaki detalj, ali u velikoj većini slučajeva oni jednostavno ne razmišljaju o tome niti konstatuju takve stvari. Primete ako je šminke previše, i to im se ne dopada. Primete da lepo izgledate. I to je otprilike to.
Da se vratimo na pitanje sjaja za usne: momci vole kada su usne lepe. A lepe usne su lepe i bez ikakvih dodataka. Ako ih još malčice doterate sjajem, dečaci se neće buniti, samo pazite da ne preterate. Dečaci ne vole da se nagutaju sjaja ili karmina kad se ljube s vama, plus, ako stavite previše sjaja, usne mogu da vam izgledaju masno, kao da ste se najele bureka a niste posle toga obrisale usta.
Dakle, malčice sjaja za usne sasvim je u redu – ako dečko uživa u vašem izgledu, vaše usne ga privlače, a nema neki poseban komentar da vam usne puno sijaju, znači da ste nanele sjaja taman koliko treba. Mada bi se vaš dečko rado ljubio s vama i da ga niste nanele uopšte.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkeizgledmomcišminkatinejdzeri
Komentari (0)
Dodaj komentar