Devojke koje ne umeju da flertuju

Umeće flerta i igranja "toplo-hladno" igara sa suprotnim polom može da pomogne vašem ljubavnom životu. Ipak, čak i ako ne umete ništa od toga, to ne znači da ćete celog života biti sami i nesrećni – u ovakvoj situaciji devojkama je nekad lakše nego momcima.
Zašto lakše? Zato što se, po tradiciji, i dalje pre očekuje od momka da učini prvi korak. Ali, valjda devojka treba pre toga da ume da mu da nekakav signal da je zainteresovana? Korisno je ako ume, ali nije uvek neophodno, ne ako je dečko odlučan i ako mu se stvarno sviđate. Ako ste suviše stidljive da mu date neki signal, može se desiti da to protumači kao nezainteresovanost, ali ima i dečaka koji će shvatiti da se radi o stidljivosti, a nemali broj momaka misli da su stidljive devojke baš slatke. Uz to, ne deluju agresivno, pa je dečku lakše da skupi hrabrost i da im priđe, i pre će se prema takvoj devojci osetiti zaštitnički, što je osećaj koji mnogi momci vole da imaju prema svojoj devojci, onda se osećaju muževno i snažno.
A šta je s onim igrama, kad se devojka pretvara da je teško doći do nje, pa momak mora da se potrudi? Šta je s onom pričom da su momci lovci, i da im je uzbudljivije kad devojku treba da "ulove", da im je tako veći izazov? Šta ako vi nemate ni najmanju predstavu kako da se na taj način pretvarate, niti ste u stanju da se setite toga kad vam se neki dečko zaista sviđa? Ništa, ama baš ništa. Te igre zavođenja je zaista teško igrati kad vam je do nekog stvarno stalo, lake su samo ako vam je manje-više svejedno, ako više uživate u samoj igri nego što vam je bitno da budete u vezi s tim momkom (osim što bi vam povredilo sujetu ako ispadne da ste nespretni u takvim igrama). Jeste da ima dečaka koji vole da "love" devojke koje se pretvaraju da su nepristupačne, ali čak i njima se više sviđa, onda kada je "ulove", da te igre prestanu – a ima i dečaka koji takve igre uopšte ne vole, kojima se mnogo više sviđa da se devojka ni oko čega ne pretvara.
Flert i raznorazne igre zavođenja najzgodniji su za igranje. Takve igre mogu da budu jako zabavne, i da vam ojačaju samopouzdanje ako ste umešni u njima, ali ta vrsta umeća vam uopšte ne garantuje uspešan ljubavni život, ne ako pod uspehom smatrate da imate lepu vezu u kojoj ste srećni (s druge strane, ako je za vas uspeh da možete da "smuvate" svakog dečka koji vam zapadne za oko, onda vam umeća igara zavođenja jesu potrebna). Ne umete ništa od toga? Pošto se radi o veštini, to je nešto što se može naučiti (najlakše je ako za savet pitate drugarice koje to već umeju), a čak i ako ne naučite, i dalje možete imati lep ljubavni život. Dok ste sami a gledate parove oko sebe, ne čini vam se da ćete imati uspeha u ljubavi, ne ako ne naučite i vi da zavodite, ali pre ili kasnije upoznate nekog, i stvari prilično spontano krenu, bez ikakvih "igrica", nekad malo trapavo, i vi i ta osoba napravite neke "kikseve", ali ipak dobro prođe – i u jednom trenutku shvatite da ste već neko vreme u jako srećnoj vezi, ni sami ne znate kako vam je to uspelo, znate samo da nikakvih tu igara ni većih pretvaranja nije bilo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkehladnotinejdzeritoplo
Komentari (0)
Dodaj komentar