Devojke se ne bi odrekle… (1)

Pisali smo o tome koje stvari su dečacima najvažnije, to jest, da budemo precizniji, šta statistika pokazuje šta je njima najvažnije. Kako stoji stvar sa devojkama? Da li im je najvažniji dečko? Ili najbolja drugarica? Možda telefon ili šoping? Evo prilike da saznate šta statistika pokazuje. Ovde ide isto upozorenje koje smo dali i u tekstu o tome šta je dečacima bitno – to su samo statistički podaci, a statistika ne funkcioniše na malim uzorcima (kao što je, recimo, jedna određena devojka). Ipak, ako vas zanima priča o prioritetima devojaka uopšte, evo podataka.

Prvo mesto: najbolja drugarica. Čak 91% devojaka izjasnilo se da im je najbolja drugarica najbitnija. Nijedan momak ne može da im zameni najbolju drugaricu, osobu od apsolutnog poverenja, sa kojom mogu o svemu da razgovaraju, i razgovaraju, i razgovaraju. I da se, kad završe, sete da ima bar još 50 stvari koje joj nisu rekle i koje ne mogu da sačekaju do sutra.

Drugo mesto: dečko. Za 87% devojaka život je nezamisliv bez maženja, poljubaca, a ako su starije, tu ide i nešto više… Ukratko, nezamisliv im je život bez dečka. Nadamo se samo da momci nisu previše razočarani time što su tek na drugom mestu (pst, mala tajna: kad postanu malo starije, vi ćete im biti na prvom mestu – nekim devojkama čak i na prvom i jedinom mestu).

Treće mesto: porodica. Devojke će takođe „ratovati“ sa kompletnom porodicom (mama, tata, braća i sestre) skoro isto koliko i dečaci, ali im je porodica svejedno izuzetno važna. Bez obzira na sve sukobe, porodica je uvek tu kada im je potrebna.

Četvrto mesto: muzika. Isto kao i dečacima. Omiljena pesma garantovano popravlja i veoma loše raspoloženje. Plus, uz muziku se može ludirati sa drugaricama (samo da ih dečko ne vidi u takvom izdanju!), ili se maziti sa dečkom, ili… Ništa bez muzike!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar