Dopadaju im se drugačije

Postoji mišljenje da svi momci najviše vole doterane plavuše, a s drugačijim devojkama će izlaziti samo ako ne mogu da ubede nijednu plavušu da izlazi s njima. Ali, to je apsurdno uopštavanje – nije mali broj momaka kojima se baš dopada kad je neka devojka drugačija, kad ne izgleda kao klon svojih drugarica.
Nije da se sve devojke farbaju u plavo, ali kad pogledate unaokolo, lako se može desiti da vam se učini da su devojke oko vas kao klonirane, imaju slične frizure, vrlo slično se oblače, kako ih uopšte međusobno razlikovati? Sad, biće momaka koji će želeti da izlaze baš s onim devojkama koje su "zvanično" dobre ribe (i izgledaju kao i mnogo drugih devojaka), ali nemali broj dečaka će privući to što je devojka različita.
Ne mislimo na bilo kakvu različitost, a svakako ne mislimo na to da devojka treba da se folira da je nešto što nije samo da bi se puno razlikovala od okoline. Međutim, ako je devojka "iskreno različita"; ako ima neka svoja interesovanja, svoj stil oblačenja, svoj fazon koji nije kao kod većine, i ako se ne folira, ako se tako ponaša jer je takva, to ume da bude i te kako privlačno momcima.
Poenta? Ne pokušavajte da izgledate kao klon vaših drugarica, ma koliko vam one bile drage. Ne pokušavajte da izgledate ni kao klon vaše omiljene zvezde. Budite svoje, onoliko koliko je moguće, to jest koliko uopšte imate ideju kakve želite da budete, i ne brinite da se nećete dopasti momcima jer ne izgledate kao toliko drugih. Pre ili kasnije, dopašćete se nekom kome će se dopasti baš to što ste svoje, što se ne folirate i što imate hrabrosti da budete ono što jeste.
Uživajte takve kakve jeste, i ne brinite se što ste drugačije. Super ste.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkedopadanjedrugačijiljubavmomci
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Dragan Obradović

    Postoji mišljenje da svi momci najviše vole doterane plavuše. Apsolutno netačno. Velikoj većini muškaraca se više sviđaju crnke i brinete. A od tih „plaviša“ vrlo je malo nefarbanih.