Džulija Roberts i Bendžamin Bret ponovo zajedno?

Džulija Roberts (Julia Roberts) i Bendžamin Bret (Benjamin Bratt) verovatno će imati šansu za veliko pomirenje pred višemilionskim auditorijumom – na dodeli Oskara. Džulija je velika miljenica publike, koja je i na njenu dugogodišnju vezu sa Bretom blagonaklono gledala.

Bret i Robertsova su se zabavljali tri godine, od 1997. do 2001. godine. Glumac je bio i njen pratilac na prošlogodišnjoj dodeli Oskara, kada je ona i osvojila tu prestižnu nagradu za najbolje glumačko ostvarenje u filmu Erin Broković (Erin Brockovich). Par se rastao u junu 2001. godine.

Bendžaminu Bretu daju velike šanse za osvajanje ovogodišnje nagrade Oskar, a poznato je da će tu nagradu predati upravo Džulija. Poznati glumac je dobio lepe kritike za ulogu u filmu „Pisero“, o životu i smrti portorikanskog uličnog pesnika.

Na ceremoniji, koja će se održati u martu 2002. godine, možda će tako doći i do fatalnog susreta između bivših ljubavnika. Poznato je da oni od raskida ne razgovaraju. Sigurno je da će obe strane pomno pratiti nominacije, koje će biti objavljene početkom 2002. godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar