Džulija Stajls – tinejdžerska diva

Džuliju Stajls (Julia Stiles) je tinejdžerski odeljak magazina „People“ izabrao za jednu od najpopularnijih 25 ličnosti ispod 25 godina. Ona je rođena 1981. godine u Njujorku.

Džulija nije dobila svoju prvu priliku u svetu glume, već ju je tražila. Napisala je pismo režiseru jednog pozorišta, kojim ga je zamolila da joj da priliku da se pojavi na audiciji kod njega. Režiser je bio tako impresioniran ovim pismom da je ubacio jednu ulogu samo za nju, koja je obuhvatala svega tri replike. Danas ona glumi pored glumaca kao što su Harison Ford (Harrison Ford) i Bred Pit (Brad Pitt). Džulija se ne zadovoljava samo glumom, ona voli da radi i iza kamere, kao scenarista.

Džulija Stajls se prvi put pojavila na filmu 1996. godine, sa ulogom u filmu „I Love You, I Love You Not“. Zatim su usledili veliki tinejdžerski filmovi: „10 Things I Hate About You“ iz 1999. godine i „Down to You“, gde se kao Džulijin partner pojavljuje Fredi Princ Junior (Freddie Prinze Jr). Njen novi film „Save the Last Dance“ samo je potvrdio ogroman talenat koji poseduje.

Pored toga što je zvezda u proboju, Džulija je i student poznatog Kolumbija univerziteta. Mnoge tinejdžere je interesovalo da saznaju gde Džulija nalazi momke koji joj odgovaraju, na univerzitetu ili u Holivudu. Njena ocena je da je na oba mesta ista situacija. Veze su podjednako kratkotrajne, a uspostavljanje komunikacije sa osobama suprotnog pola veoma je slično. Ova manekenka za džins poznatog kreatora Kelvina Klajna, pravi samo razliku u ponašanju momaka koje upoznaje u filmskoj industriji – narcisoidni su, a sa takvima je teško naći zajednički jezik.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar