Flertovanje na plaži

Letovanje, plaža, jipi! A na plaži su, između ostalog, i frajeri i devojke – i to s dovoljno otkrivenog tela da odlično možete da vidite kako ko izgleda. Naravno, to nije najvažnije za vezu, ali može biti lep prizor za gledanje, a može vas i motivisati na flertovanje. Evo nekih saveta o flertu na plaži.
Prvi dan kad se pojavite na plaži nemojte spustiti peškir na najbližem zgodnom mestu, već se malo prošetajte i osmotrite koga sve ima. Naravno, ovo ne znači da treba da blenete niti da izgledate kao policijski inspektor koji traga za osumnjičenima, ali koliko-toliko diskretno razgledanje će vam dobro doći. Ako ne vidite nikog ko vam izgleda zanimljivo, smestite se tamo gde vam se najviše dopada – samo izbegavajte da ste odmah pored vode, jer tako nećete imati dobar pregled toga šta se dešava na plaži i ko je nov stigao. Videli ste nekoga ko vam se dopada? Odlično – vreme je za sledeći korak.
Smestite se blizu te osobe kako biste bili primećeni, ali ne preblizu, jer bi to bilo nepristojno i jer biste tu osobu tako mogli da oterate i da je navedete da vas izbegava. Razmak od barem metar i po je poželjan, ali ne preko tri metra. Sad, želite i da toj osobi izgledate dobro, zar ne? Vaš peškir bi trebalo da je postavljen paralelno s peškirom te osobe, ali malo iznad ili malo ispod njega, da vaše simpatije ne bi bile preuočljive i prenapadne. Ako smatrate gornji deo svog tela privlačnijim, smestite se malo ispod; ako vam bolje izgledaju noge nego grudi, stavite peškir malo iznad. Obratite pažnju i na odeću u kojoj dolazite, neka to ne bude ništa ni ofucano ni prljavo.
Na plaži se najviše pažnje privuče telom – boja očiju ili lep ten ne dolaze tu mnogo do izražaja. Držite kolena skupljena kako biste istakli liniju bokova (plus, raširenim nogama biste pokazivali međunožje, što nije nešto što želite da radite dok flertujete). Povremeno se, onda kad osetite pogled simpatije na sebi, nehajno igrajte kosom – uvrćite pramen ili prođite rukom kroz nju. Ovo važi i ako ste momak i ako ste devojka, igranje kosom uvek privlači pažnju. Tu je, naravno, i mazanje sredstvom za sunčanje – ako vas simpatija gleda, usporite mazanje kako biste im dali privlačan prizor, samo ga ne usporavajte previše jer bi to već delovalo jeftino i prenapadno.
Ne zaboravite na osmeh – svi vole nasmejana lica. I nije loše da vas simpatija vidi u nekoj akciji koja vam ne ide loše – plivanje, odbojka, ako ništa drugo, makar igranje karti s prijateljima – sve je bolje nego da vas vide kako se ceo dan samo „čvarite“, tada ćete ispasti neizmerno dosadni. Ipak, pazite da ne skičite i ne vrištite, jer to nikada nije simpatično i, molimo vas, bez glupiranja tipa da namerno poprskate simpatiju koja se sunča, otmete nešto njeno i terate je da vas juri, gurnete je u vodu, jer na to niko neće gledati s dopadanjem.
Nakon što ste dva dana proveli blizu simpatije i videli da ne beži od vas, vreme je za akciju. Pozajmite kremu za sunčanje, pitajte da li je voda ledena, šta ima zanimljivo da se radi i da se vidi… To su sve bezazleni potezi uz koje nećete delovati preagresivno, a odatle komunikacija može sasvim lepo dalje da se razvija – možda u zanimljivo druženje, a možda i u nešto više od toga. Uživajte!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

flertletoletovanjeodmoriplažatinejdzeri
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Aleksandra Nikolić

    Flertovanje na plaži… Šta se može dogoditi? Možete naći osobu sa kojom ćete biti prijatelj, a i osobu svog života. Ako se ništa od toga ne bude desilo, onda pokušajte da uživate, jer kome nije lepo na moru… 🙂