Flertovanje s bivšima

Flert s bivšim dečkom ili devojkom može da bude primamljiv, mada najčešće donese više nevolje nego bilo čega drugog, čak i ako ni vi ni ta osoba niste trenutno u vezi. A ako jeste u vezi, jedan od najbržih i najefikasnijih načina da iznervirate dečka ili devojku jeste da vas vide da flertujete s bivšima.
Ima onih kojima ne smeta mnogo kad vide da njihov dečko ili devojka flertuju s nekim, ako se zadrže samo na flertu. Naročito je čest slučaj da im to ne smeta ako i nisu nešto mnogo zaljubljeni u vas, lepo im je s vama, ali nemaju dublje emocije. Ima i onih kojima jako smeta ako voljena osoba flertuje s nekim sa strane, i "to je samo flert" ih nimalo ne smiruje, zato što je za flert nemoguće reći dokle će odvesti. Može to da počne kao nešto neobavezno, zabava, stvarno nemate nameru da nešto uradite, ali ako flertujete s nekim, ta osoba vam se bar malčice dopada, zar ne? Teško da biste flertovali s nekim ko vam se gadi. A ako vam se ta osoba bar malo dopada, nije nemoguće da bi vremenom, kako oboje uživate u flertu, mogla da počne da vam se dopada sve više i više. Zbog toga je flert uvek "igranje s vatrom" – primamljivo iskustvo, ali nikada ne znate kada biste mogli da se opečete i kada bi to moglo da vas odvede negde gde uopšte niste planirali da idete.
A što se flertovanja s bivšima tiče, to već vašeg dečka ili devojku nikako ne može da ostavi ravnodušnim, ne ako im je stalo do vaše veze. Jer, bivši ili bivša nisu bilo ko, to su osobe s kojima ste već bili, koje su vam se dovoljno dopadale da s njima budete u vezi, ljubite se s njima, mazite se s njima, možda ste i spavali s njima. A flertom pokazujete da vam se ta osoba i dalje dopada, što, naravno, vašeg dečka ili devojku navede na ideju da biste mogli da ih u nekom trenutku odbacite zbog bivših, navede ih na (ispravnu) pomisao da vaša priča s bivšima nije sasvim završena, nije stvar prošlosti.
Zato, ako ne želite da izgubite sadašnjeg dečka ili devojku, bez flerta s bivšima. Naravno, još je bolje ako ne flertujete ni sa kim sa strane, već se posvetite voljenoj osobi. A ako vam baš jako teško pada da se odreknete flerta s bivšima, razmislite koliko su vam zaista bivši i da li, možda, ne upotrebljavate sadašnjeg dečka ili devojku kako biste bivše načinili ljubomornim. Razmislite s kim stvarno želite da budete – ako su to bivši, nemojte lagati sadašnjeg dečka ili devojku, niti ih koristiti da biste ponovo bili s bivšima ili da biste se igrali s bivšima, baš kao što ni vi ne biste želeli da neko vas koristi na taj način, niti da se tako igra vašim osećanjima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bivšiflerttinejdzeri
Komentari (0)
Dodaj komentar