Geri Halivel izvela spektakularan nastup

Geri Halivel (Geri Halliwell), bivša članica grupe „Spice girls“, prošla je kroz više metamorfoza. Dok je bila Spajsica, ponosila se svojim zanosnim oblinama i luckastim stilom oblačenja. Skoro se pojavila sa potpuno zategnutim stomakom i visoko utreniranim telom, za koje je, kako kaže, zaslužna joga. Tinejdžersko oblačenje zamenila je elegantnim britanskim tvid kaputima i ozbiljnim naočarima. Međutim, najnovije izdanje Geri Halivel je možda i najzanimljivije.

Obučena u oskudnu belu haljinu, Geri je skakala po klaviru dok su je aranžeri zasipali lažnim snegom. Finale nastupa bilo je kada se Geri našla u vazduhu praveći neku vrstu salta, izbačena iz ruku njenog mišićavog igrača. Sve se zbilo na događaju pod nazivom „Christmas Day Top Of The Pops“ dok je nastupala sa pesmom „It’s Raining Men“.

Emisija je snimana za katolički Božić, za Bi-Bi-Si („BBC1“). U njoj su učestvovali i izvođači nekih od najvećih hitova 2001. godine u Britaniji: S club 7, Atomic kitten, Hear’say, Kylie Minogue i Robbie Williams. Pesma koju je izvela Geri Halivel prodata je u 500.000 primeraka, i tako se našla na trinaestom mestu najprodavanijih 2001. godine u Britaniji. Ubedljivo na prvom mestu, sa milion prodatih kopija, nalazi se Šegijev hit „It Wasn’t Me“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar