Hoće li vas prevariti na letovanju?

Ima momaka i devojaka koji se plaše da će ih voljena osoba, ukoliko s nekim drugim bude na letovanju (s prijateljima, recimo), sigurno prevariti. Ne možete da znate hoće li ili neće – a ako u vašoj vezi ne postoji poverenje, ona ionako neće funkcionisati.
Nekad se desi i da vas vaši sopstveni prijatelji bockaju tom idejom. Na primer, vaše drugarice čuju da vaš dečko ide na letovanje sa svojim prijateljima, vi na letovanje idete negde drugde ili ne idete nigde, i onda vas bockaju da će ga drugovi sigurno nagovoriti da vas prevari – more, slobodno ponašanje, puno devojaka u bikinijima, sve je neobavezno, i njegovi drugovi će juriti devojke, hteće i on da se pokaže… Ako vas dovoljno bockaju tom idejom, sasvim je moguće da se ozbiljno zapitate hoće li se to desiti i da li vaša veza uopšte može da preživi njegovo letovanje – nemate nameru da mu oprostite ako vas zaista prevari.
Ne možemo da vam garantujemo da vas neće prevariti. Ali, ako vas voli, ako je odnos između vas dvoje izgrađen na poverenju, ako ste vas dvoje inače verni jedno drugom i složili ste se da neverstvo nije u redu, da nije u redu povrediti osećanja voljene osobe, onda nije verovatno da će vas prevariti.
A ako vam odnos nije takav? Ako je tu već bilo prevare, ili ako prevare nije bilo, ali vezu vi ili on/ona shvatate kao nešto neozbiljno? Onda teško da mu/joj možete verovati da vas neće prevariti – ali u takvom neobaveznom odnosu, između vas dvoje ionako nema baš mnogo poverenja, i letovanje s tim nema veze.
Ako vam je neko inače veran, nije naročito verovatno da će vas prevariti u toku letovanja. A ako neko želi da vas prevari, ne mora da ode na letovanje zbog toga – može i u vašem gradu da nađe puno prilike za to.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

deovjkeletoletovanjeljubavmomcineverstvoprevaratinejdžeriveza
Komentari (0)
Dodaj komentar