Hvali se devojkama s letovanja

Momci su nekada devojkama potpuno nejasni. Recimo, kada se dečko svojoj devojci hvali time kakve je sve ribe upoznao na letovanju, ili joj priča sa kakvim je sve ribama bio (bez ulaženja u detalje na koji je način bio s njima).
Devojke budu prilično zbunjene takvim ponašanjem. Šta on pokušava? Da je učini ljubomornom? Ili joj priznaje da ju je prevario sa jednom ili više devojaka? Šta se nada da će postići takvom pričom? I, da li ju je prevario? Da li mu se te devojke sviđaju više nego ona? O čemu se tu zapravo radi? Treba li ona da ostavi momka?
Mada nije isključeno da je bilo i prevare, nije sigurno da je do toga došlo. Naime, momci vole da se pred prijateljima pohvale sa kakvim su sve super ribama bili – što ne znači da su stvarno bili sa njima. Letovanje je super za takvu vrstu priče, jer ko zna šta je taj dečko radio na letovanju? Ko može da dokaže da on nije bio sa nekoliko super riba? Jeste da je na letovanju bio u nekom dosadnom mestašcu, i to sa roditeljima, bakom i mlađom sestrom na koju je verovatno morao da pazi, tako da nije verovatno da je imao prilike da bude sa nekoliko super riba (koje su se magijskim putem zatekle baš u tom mestašcu), ali, osim ako je neko od njegovih prijatelja bio sa njim, nemoguće je bilo šta dokazati. A i ako je neko od njegovih prijatelja bio s njim, mogli bi da se zajedno hvale "letnjim ulovom". Može da se postavi i pitanje kako dečko koji tokom godine ne uspeva da nađe devojku "smuva" njih nekoliko na desetodnevnom letovanju, ali, kao što smo rekli, teško je bilo šta dokazati.
U redu, on se hvali pred prijateljima, ali zašto svojoj devojci priča takve stvari? Moguće je da želi da je učini ljubomornom. I da želi da se pohvali, da ona bolje shvati sa kakvim je super frajerom. A da li ju je stvarno prevario? Mada nije nemoguće, nije ni verovatno – da jeste, verovatnije je da bi ćutao o tome nego se devojci hvalio time.
U redu, to je muško hvalisanje, nije vas stvarno prevario, ali ne sviđa vam se kad vam priča takve stvari? To može jednostavno da se reši – pričajte vi njemu kakve ste sve super frajere upoznale dok je on bio na letovanju. Trebalo bi da vrlo brzo shvati zbog čega vi ne želite da slušate o fenomenalnim ribama koje je on sreo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

hvalisanjeletovanjetinejdzeri
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Milos Gorjanin

    Dobro napisano. Momci se hvale time, mada neke stvari nisu istina, možda jeste bio sa super ribama, ali nije došlo do prevare. Ja se lično ne hvalim

  • Nataša Gajić

    Sve je u maglinama i ribolovačkim pričama.